שאלה טכנית

רוזנה

New member
שאלה טכנית

שלום רב, הייתי רוצה ללכת לפסיכולוג/ית אולם דבר אחד מציק לי: הכסף. אז חשבתי על זה שישנם מרפאות דרך קופת חולים... וזה לא נראה לי כל כך מכיוון ששמעתי שברגע שאני מסירה סודיות לרקע הרפואי שלי (לצרכי עבודה וכ"ו, וכן כבר ניתקלתי בבקשות של הסרת סודיות), עולה גם עניין הפסיכולוג, וזה עשוי לפגוע בקבלה לעבודה (ישנה משרה שהייתי רוצה לעסוק בה בעתיד, ולא הייתי רוצה שזה יכשיל אותי) האם זה באמת מכשלה? האם יש לזה רישום ותיעוד? איך עוקפים את זה? בכל מקרה, אשמח לשמוע על המלצות לפסיכולוגים שעוקפים את העניין ולא יקרנים (כמה זה בכלל צריך לעלות?) יש לציין שאני לא סטודנטית, כך שאין לי אפשרות להשתמש במרפאות של האוניברסיטה (האם גם שם יש סודיות רפואית?) תודה על תשובותיכם, רוז

קטליאה

New member
פתרון אפשרי

במידה ואת גרה במרכז הארץ,השרות הפסכולוגי באוניברסיטת בר אילן מאפשר טיפול בחינם ע"י פסכולוגים בתחילת דרכם המקצועית.הפסיכולוגיים זוכים להדרכה צמודה כך שתקבלי טיפול טוב חינם[אני לא מדבר על שרות המיועד רק לסטודנטים]. לדעתי צריך לפנות למדור ליעוץ באוניברסיטה זו ולברר . קובי

זה לא בחינם!!

מסובסד, אבל לא חינמי. חינם (בעצם תמורת תשלום רבעוני סמלי של 23 שקלים) - אך ורק במרפאות לבריאות הנפש של משרד הבריאות, עם תורי המתנה ארוכים בהתאם.

sharpantie

New member
לא כל בעיה פסיכולוגית

עלולה לגרום לבעיות בקבלה לעבודה.תלוי גם מה הסיבה שבגללה את בטיפול. אם את מתכוונת לעבוד במשרד ממשלתי או בעבודה בטחונית , יש להניח שיבדקו את עברך הרפואי . לא כל בעיה רפואית וגם לא כל בעיה נפשית שבגללה הולכים לטיפול , עלולה לחבל בסיכוייך להתקבל לעבודה.

setonr

New member
לרוזנה- אני חושב שמדווחים למשרד

הרישוי אם יש סכנה בהקשר לנהיגה.

גרא.

New member
רוזנה,איני יודע מה הסבה שבעטייה

חשבת ללכת לטיפול פסיכולוגי.יתכן שהיא מאד מציקה ומעיקה ויתכן שלא. הרצון שלך להסתיר מידע רפואי/פסיכולוגי עלמנת לזכות בעבודה שאת חולמת עליה. בטווח הארוך יתכן ויהיה לו אפקט של בומרנג.כי דיווח שקרי בעת קבלת העבודה,עלול ביום מן הימים להתגלות.עם כל המחיר שזה עלול לעלות. מצד שני אם יש לך בעייה שבאמת מפריעה לך,להבנתי לפחות היא בבסדר עדיפות ראשון לפני קבלת אותה עבודה נכספת. בכלל כבר נאמר לך כי טיפול פסיכולוגי אינו פוסל איש מלקבל עבודה כזו או אחרת.ויש לא מעט מעבידים הנוקטים בקו הזה. לגבי העלות הטיפול, הקליניקה הפסיכולוגית של הפקולטה לפסיכולוגיה של אוניברסיטת בר-אילן,אינה מפלה בין סטודנט לשאינו כזה.גם את יכולה לקבל שם טיפול,אלא כנראה שיהיה עלייך לחכות בתור.

למעלה