שאלה טכנית איך אני מוסיפה גלריה משלי, לרשימה הקיימת? אני רוצה להכניס תמונות לשם... תודה
מ מאמאסאן New member 17/8/04 #1 שאלה טכנית איך אני מוסיפה גלריה משלי, לרשימה הקיימת? אני רוצה להכניס תמונות לשם... תודה
® ® רן New member 17/8/04 #2 רק אריק יכול להוסיף גלריות תבקשי ממנו ואני מניח שהוא יפתח לך גלריה בשמחה (רק תבחרי שם עבורה).
מ מאמאסאן New member 17/8/04 #3 אריק - אשמח אם תסיר את הלוט של גלריה אשר תישא את השם: הצפרדעים של מאמאסאן, וכל השאר. תודה , מאמאסאן
E evilihi New member 17/8/04 #4 ראית את המודעה שלי בקשר לצפרדעים? לא יודעת אם יש לך או אין לך... חשבתי שהגלריה "הצפרדעים של דורלי" היא שלך...
ראית את המודעה שלי בקשר לצפרדעים? לא יודעת אם יש לך או אין לך... חשבתי שהגלריה "הצפרדעים של דורלי" היא שלך...
מ מאמאסאן New member 17/8/04 #6 דורלי, חברתי הטובה, גם לה אוסף צפרדעים מקסימות, נגיע יחד לכנס. התמונות של אוסף הצפרדעים, המפתחות הישנים, והמזוודות, נמצאות בקבצים,חפשי, מאמאסאן בחיפוש המתקדם, בתקופה שלפני 4-5 חודשים, התמונות שם.
דורלי, חברתי הטובה, גם לה אוסף צפרדעים מקסימות, נגיע יחד לכנס. התמונות של אוסף הצפרדעים, המפתחות הישנים, והמזוודות, נמצאות בקבצים,חפשי, מאמאסאן בחיפוש המתקדם, בתקופה שלפני 4-5 חודשים, התמונות שם.
E evilihi New member 17/8/04 #7 טוב ניסיתי ויש יותר מדי תוצאות ל..8 חיפוש..ניסיתי גם לפי הקטגוריה של קבצים... אחכה בסבלנות עד להעלאתן לקטגוריה
טוב ניסיתי ויש יותר מדי תוצאות ל..8 חיפוש..ניסיתי גם לפי הקטגוריה של קבצים... אחכה בסבלנות עד להעלאתן לקטגוריה
מ מאמאסאן New member 17/8/04 #5 מחפשת תיק רופאים ישן, מעור כמו שהיה לדוקטור קווין רופאה במערב (הסידרה ההיא). אשמח אם יש רעיונות היכן אפשר להשיג, תודה מאמאסאן
מחפשת תיק רופאים ישן, מעור כמו שהיה לדוקטור קווין רופאה במערב (הסידרה ההיא). אשמח אם יש רעיונות היכן אפשר להשיג, תודה מאמאסאן
א אבא של נעם New member 18/8/04 #11 ועוד אחד: הנה. שימי לב שזה לא יוכל להשלח אלינו, רק לכתובת בארה"ב. וספרי לי בעצם למה את מחפשת דווקא תיק כזה?
ועוד אחד: הנה. שימי לב שזה לא יוכל להשלח אלינו, רק לכתובת בארה"ב. וספרי לי בעצם למה את מחפשת דווקא תיק כזה?