שאלה טכנית...

boazbh

New member
שאלה טכנית...

רציתי לשאול אם מישהו יכול להסביר לי איך אני מעביר תמונות מהמחשב בחזרה לכרטיס הזיכרון שבמצלמה (ללא קורא כרטיסים)? ברשותי canon a80... ובנוסף, קרא למישהו פעם שהסוללות הנטענות התרוקנו אחרי 4 צילומים??? מה יכולה להיות הבעייה?

boazbh

New member
אבל...

לא קיבלתי!!! רכשתי את המצלמה בחנות רגילה (לא דרך האינטרנט), קיבלתי אריזה מקורית והכול אבל לא תוכנה! האם אני יכול לדרוש אותה מהחנות? האם יש דרך להוריד אותה מאתר החברה? ודרך הגב, ילד חורף... תודה רבה על העזרה...

מגיעה לך תוכנה - דרוש אותה בחנות!

תחפש אותה ב-www.powershot.com יש תוכנה מקבילה שקוראים לה breeze browser - תחפש אותה ברשת. אני פשוט חייב לעוף עכשיו - אם לא תמצא אותה בערב אני גם אנסה לחפש

arnond

New member
אם אתה עובד ב XP

אז אתה אמור לראות את המצלמה בתור כונן נייד ב Windows Explorer. נסה משם. אם הסוללות חדשות, אז בטעינות הראשונות זמן העבודה שלהן קצר יותר מאשר לאחר מספר סבבי טעינה-פריקה. 4 צילומים נשמע מעט. אולי לא היתה טעינה מלאה ?

boazbh

New member
זה ממש מוזר...

בטעינה הראשונית הם הספיקו לי לכ-270 צילומים (באיכות מקסימלית), בטעינה השניה (לאחר לילה שלם במטען "חכם" זה הספיק ל4 צילומים (המטען הראה אור ירוק...)

boazbh

New member
ניסיתי ...

ניסיתי דרך הWindows Explorer אבל אני יכול רק למשוך משם תמונות... כל אפשרות העתקה או גרירה חסומה...

arnond

New member
מה הכוונה ב"למשוך" תמונות ?

האם אתה יכול לעשות copy ו paste של הקבצים ? האם אתה לא יכול למחוק תמונות מהמצלמה ? האם אתה יכול ראות את הקבצים אבל לא יכול לפתוח ? אילו הודעות שגיאה (אם בכלל) אתה מקבל ?

arnond

New member
כלומר

אתה יכול רק לכתוב אל המצלמה או רק להעביר בתוך הכרטיס אבל לא החוצה ? בבקשה פרט ככל האפשר שנוכל להבין יותר טוב.

boazbh

New member
סליחה על בלבול המוח...

אני מצליח להעתיק תמונה מהמצלמה למחשב אבל מהמחשב למצלמה אין לי שום דרך לעשות זאת... ילד חורף כתב שיש תוכנה שבאה עם המצלמה (ואותה לא קיבלתי) אבל דרך הwindows xp אני לא מצליח.

זו לא תקלה - ככה זה אמור להיות

כי המחשב מזהה את המצלמה בתור מצלמה ולא בתור "כונן חיצוני" העלאת תמונות לקנון שלך - רק באמצעות התוכנה שאמרתי לך.

boazbh

New member
בדקתי באתר אבל...

באתר של canon יש אפשרות להוריד רק עדכונים (הם לא טיפשים) והחברה השניה מספקת את התוכנה בתשלום... אבל המוכרת בחנות אמרה שחייב להיות דיסק מקורי ובגלל שלא היה היא נתנה לי אחד ממצלמה אחרת...

מה זה השטויות האלה...

לך תהפוך שם כמה שולחנות. אם היא נותנת לך תוכנה של מצלמה אחרת שתיתן לך לפחות תוכנה של קנון אחרת. מדהים אותי עד כמה אנשים חצופים.

למעלה