פניה אל תפוז משוב, תוך הדגשת חוסר הקשב ושהתמונות/קולות מפריעות ואף הופכות את הגלישה למאוד לא נעימה - אולי בסופו של דבר תעשה משהו. לי הבלונים מאוד מפריעים. אני לא יכולה לשמוע שום מוזיקה כי כל הזמן היא מופרעת על ידי ה-123 המעצבן הזה. מאיה
נכנסים לפורומים, לאות ת, תפוז משוב - לחיצה אחת ואת כבר בפנים. אני באמת ממליצה שנפנה בהמונינו ונפרסם הודעה זאת גם בפורומים אחרים, כי מפעם לפעם ההפרעה הזאת נעשית יותר ויותר אגרסיבית. מאיה
הפרסמות בפורומים הן הדבר שמאפשר את קיומו של פורטל תפוז שמארח את הפורומים ואת הקהילה שלנו. גם העיין שלי סובלת מזה קשות וזה בהחלט מעצבן אבל זו מציאות שצריך להסתגל אליה או באמת כמו שהוצע כאן, אתם יכולים לפנות להנהלת הפורומים באמצעות פורום המשוב.
הם מסרבים להוריד את הפרסומות המרגיזות עם הסאונד וממליצים להנמיך את הווליום. מה שכן, הממשק של תפוז עושה בעיות, לפי מה ששמעתי, ברזולוציה 800x600. בכלל עדיף לעבוד עם רזולוציה גדולה מזו כי היא פשוט מעצבנת. אה, כן, היי אנשים!
ואללה לא יודע איך לא חשבתי על זה קודם. כל-כך פשוט . גם אצלי הן מופיעות בצד שמאל, אז חשבתי שאפשר לקחת איזה בד שחור(או סתם כהה) ולהדביק למעלה על המחשב ופשוט להוריד אותו כשמסתכלים על הפורום כך שיסתיר את הפרסומות המעצבנות. זה מה שהייתי עושה במלחמת המפרץ, כשרצו הכתוביות האדומות המעצבנות שגררו כל הזמן את העיניים למטה - איזולירבנד כהה מודבק על המרקע. תגידו מה דעתכם. נראה לי שווה את ההשקעה, כיוון שכולנו משקיעים זמן פה בפורום הזה.
האמת היא שניסיתי את זה. יש לי בד שמכסה את המחשב כשהוא ישן וניסיתי לקמבן אותו מעל הפרסומות וזה קצת מקל ,אבל זה די מסורבל ודורש קימבון וסידור כך ,שלא יכסה מה שלא צריך ושכן יכסה מה שצריך . בכל זאת זה סטארט-אפון
. דרך אגב ,שמוליק ,איזולירבנד על המסך לא משאיר סימנים אח"כ ? כי גם עכשיו עם המלחמה עלאק ,יש כתוביות תחתונות מרצדות ומ ע צ ב נ ו ת.
אם משתמשים באיזולירבנד חשמל כזה, לא צלוטייפ זול שנשבר ולא איזה מסקין טייפ ענק. בהצלחה. דרך אגב, זאת גם דרך נהדרת ללמוד שפות מהטלוויזיה (שמיעה והבנה, כן?). אם הייתי יכול הייתי מבטל את התרגום לגמרי בטלוויזיה בתכניות בעברית אנגלית וספרדית.