שאלה טכנית

airdene

New member
שאלה טכנית

מישהו מכיר תוכנה המאפשרת הזנת קבצי אקסל מספקים שונים אשר כל אחד מהם מכיל רשימת מוצרים, מחירים, ותכונות. תזהה,[אפילו בקירוב] מוצרים דומים ובסיומו של התהליך תפיק טבלה מחירים השוואתית? אני פשוט טובע בחומר, כל ספק עורך את רשימות המוצר לפי מס' רצים אחרים, והנבירה, הזיהוי, ועריכת סלי מחיר השוואתיים מייגעים מאוד. היות שמנועי השוואת מחירים ברשת כבר הגיעו לבגרות מסויימת, ולהדיוט כמוני הם נראים כהרבה יותר מסובכים מן האפליקציה שאני מבקש, אז תהיתי האם מישהו כבר פיתח משהו כזה. אודה לכל הסבר ו/או הפניה.

Boston Guy

New member
האפליקציה שאתה מחפש מסובכת בטרוף

מה שאתה צריך כדי לבצע את המשימה הנ"ל זו מערכת של בינה מלאכותית - כי לזהות ששני פריטים הם "דומים" זה משהו שהמוח שלנו עושה בשניות בודדות - אבל עבור מחשב זה סיפור מההפטרה. זה דורש לקחת בחשבון אפילו הקטע שנראה לך טריוויאלי לחלוטין - לקחת שתי רשימות שסידור השדות שבהן שונה ולאחד אותן לאחת - זה משהו שדורש ממחשב המון אינטליגנצייה. מה שאתה מחפש זה הודי קטן... סתם לדוגמא (לא מכיר את השרות הספציפי): http://www.offshorexperts.com/index.cfm/fa/home.home

airdene

New member
תודה רבה

חששתי שזה המצב. אבדוק את הלינק העלית, אבל מניסיון עם 'אוטודסק' ו'אילנס', כמות הרהב אינה מבטיחה היצע איכותי. בעבר הקרוב, העליתי בשני האתרים הללו מס' פרוייקטים וההצעות שקיבלתי לא הובילו לביצוע. זאת בניגוד לאתר המתמחה בפרי לאנסינג של עיצוב גרפי. מצד שלישי... מספיק שאמצא הודי יעיל אחד...

zoti

New member
בהצלחה

רישתי טענה שמיס יוניברס היא הודית. טוב, ממיליארד אנשים חייבת להיות לפחות יפה אחת. בהצלחה במציאת ההודי היעיל.

airdene

New member
../images/Emo3.gif לשלוח לך אותו כשאגמור לנצל אותו ?

אתה יודע, הזכרת לי איזה קטע מן העבר הרחוק על הודים ויעילות. פעם, לפני מיליון שנים בערך, כשהייתי , חסר דאגות, דק, שזוף, עם שיער חום צהבהב המשתפל מתחת לכתפי. הייתי מסטול מן התחת בהודו. כשמלאו ימי ויזת התייר שלי לפקוע, והתחלתי לחשוב מה הלאה, התפללתי בקפידה לאל הצ'ילומים יצאתי חסר דאגה את חופה של גואה, והטלטלתי שעות בחרטאבוס לק''ק מומבאי. במומבאי העיר, [בומביי בשפת חזירים קולוניאליסטים נצלנים שכמונו] שכרתי דוושן דק כזרתי הקטנה ופקדתי עליו להביאני אל אחד מאיזורי הסחר בעיר. אלו היו עדיין שלהי המשטר הסוציאליסטי, נחשולי 'מי רוצה להיות מיליונר' טרם שטפו את העיר, ושיעור ההודים הנמרצים באוכלוסייה הכללית היה שווה או פחות מן הסיכוי לפסוע עשרה מטרים לאורך פסי הרכבת מבלי לשקוע בעיסת מעיים חמימה. אותי, זה לא עניין, דבר ראשון על הבוקר נכנסתי למשרדי אייר פראנס, רכשתי מקום בטיסת המטען שיועדה לצאת לטוקיו בשעות אחה''צ. מיד עם קבלת אישור התשלום פקדתי על דוושני לשנס מותניו ולהביאני 'חת שתיים לאחד מחנויות השעונים הסמוכות. שם רכשתי שעון מעורר בעל אוזני פעמון סטייל שנות הארבעים. ביקור זריז אצל אחד החלפנים ותיק הגב שלי מלא בחפיסות רופי מהודקות גומי. מצוייד כראוי נכנסתי לבית מסחר בצמידי זכוכית, בינדי'ס, אותם צמידי זכוכית המעטרים כבר אלפי שנים את ידי ההודיות. רשמתי את צבעי הקולקציה אותה רציתי וקראתי לבעל הבית. בעודנו מסבים סביב לשולחן קטן והוא מתחיל, כדרכם של ההודים בזמן זה, לחרקש לי במוח עם שאלות שאינן עניינו, ולבזבז את זמני. כתגובה הוצאתי את ערימת הרופיות ולצידה הצבתי השעון והודעתי לו שכאשר יורה השעון על שחלפו ארבע שעות אקום ואלך, בין אם אקח עמי את הסחורה במלואה ובין אשיארה אצלו ואלך עם כספי, הברירה הודעתי לו, שלו. הכל התרחש כסרט מצחיק, בשעה הראשונה הוא ועובדיו עדיין טופפו בעצליים על רצפת ההחדר, משחלפה וכמות הסחורה הארוזה כבר לא תפחה, חזרתי על הההודעה. לאט, לאט אפשר היה לחוש במפלס הלחץ של כולם שם עולה. כשחלפו ארבע השעות המוקצבות, קמתי מכיסאי, הודיתי לכולם, ארזתי הכסף והשעון ויצאתי החנות... האמן לי זה היה מחזה מבדח, בעל בית המסחר, אביו, אחיו, העובדים כולם רצו אחרי לרחוב מתחננים לחצי שעה נוספת... הם עמדו בה. בארבע וחצי שעות אותם הודים ארזו לי 200 אלף צמידי זכוכית. הסחורה, אגב, טסה בשעה הנקובה ונחתה בטוקיו ללא בעיות. יעילים, לא?

saritoosh22

New member
תחזור שנית,

היית מסטול מהתחת? אתה? אתה? אתה? (הייתי ממשיכה לכתוב אתה? אבל יעיפו אותי על הצפה).

airdene

New member
../images/Emo6.gif בטח. זו הוכחה קורעת שאלוהים אולי לא קיים,

אבל, בטוח מת עלי. כי אם אחרי חיים סוערים עם וליד סמים תקופה ארוכה כפי שחייתי ולא נפלה שערה מראשי, לא התרסק אופנועי, לא נעצרתי גם כשאפסה תקוותי, לא להתקדמתי כמו כולם לרמות ריגוש חדשות ולתוצאות שליוו אותן, לחתוך מהכל ככה פתאום בלי להביט אחור, חייב סוג של התערבות קוסמית כלשהי...

airdene

New member
לך תדע

סוג הדם שלי הוא o אז יש סיכוי. אולי פשוט זכיתי ברצף מזל מדהים. כלומר כל עוד לא דרכתי על מפתנם של בתי הקזינו... שם אפשר היה להמר בביטחה על ההפך.

zoti

New member
אתה משלם להודי ביטוח בריאות

כשהוא יחלה בסרטן העין מהקבצים של איירדין?

Boston Guy

New member
לא, הוא ימות ברחוב כמו מאה מליון הודים אחרים

את האג'נדה המרקסיסטית אני משאיר לארחא ופרחא.

sirpad

New member
יש מלא כלים, אבל הם ברמת המפתח

ולא ברמת משתמש הקצה. החברה שאני עובד מתמחה בכאלו שירותים, אם אתה מעוניין אני מוכן לעשות לך את זה תמורת תשלום. דבר איתי במסרים.

נראה לי

שכדאי לך לנסות את זה באקסס. ACCESS זו בדיוק אפליקציה שמאפשרת קישור של טבלאות והרצת שאילתות. היא לא דורשת שום ידע בתיכנות אבל ידע בסיסי ב SQL יכול לעזור. יש אפשרות נוחה למדי של יבוא טבלאות מאקסל, וזו תוכנה שמגיע עם כל OFFICE PRO (לא הגרסה הבסיסית אלא זו לעסקים)

eladts

New member
בסיס נתונים זה לא הבעיה הגדולה פה

הבעיה הגדולה זה זיהוי מוצרים דומים והבעיה השניה היא יבוא נתונים מטבלאות שמסודרות באופן שונה. אני לא מכיר את אקסס, אבל אני חושד שאין בו שום דבר שיעזור לפתור את שתי הבעיות הגדולות האלו.

למעלה