שאלה טכנית

psxxsp1

New member
שאלה טכנית

חבר שלי בבעלותו KLE עכשיו הוא חזר מהמוסך עם נזק כלכלי רציני ... עד פה הכל הגיוני עכשיו הוא טוען שהחליפו לו את הדיסק הקדמי עקב נסיעה ממושכת עם רפידות בלם גמורות. עקב כך הוא אומר שהדיסק התעקם ופה הויכוח האם זה אפשרי?? הרי הדיסק מיוצר לעמוד בטמפ הרבה יותר גבוהות ככה שהסיכוי שהוא התעווט מהחום פשוט לא נראה לי הגיוני. האם נכון הדבר ???

C O L T

New member
התעקם לא ממש סביר, נהיה מחורץ, אפשרי

מה עשה המוסך ומה המצב במקרה הספציפי, כבר לא ניתן לדעת, אם זה מוסך אמין אז ככל הנראה ההחלפה הייתה הכרחית, אם זה לא מוסך אמין, אז מה החבר שלך מחפש שם?

asparagos

New member
יכול להתעקם, אתה יכול לבקש את הדיסק הישן

ואת הרפידות למזכרת אם לא זרקו אותם לפח ולראות אם הדיסק עקום ואם הרפידות גמורות. אם אכן הדיסק היה עקום חבר שלך אמור להרגיש שינוי משמעותי לטובה בבלימה.

dblast

New member
../images/Emo207.gif מה תפקידו של הבורג הזה

ואיפה ניתן להשיג כזה חדש חוץ מיבואן?

C O L T

New member
רק שהוא לא, כי ההוא יושב בתחתית הקארטר

ובורג כזה אולי יהיה קצת קשה להשיג. אולי אפשר מפירוקים, הרי לא חסר מנועי 500 מושבתים.

redrider

New member
מסכים עם מוחסון

אם כי הלינק מוביל לאתר חלקי GPZ או נינג'ה 500 כפי שהם קוראים לו מעבר לים

ליאורEN

New member
צור איתי קשר

יש לי אחד ספייר,כנראה הייתה סקרן ורצית לראות מה יש שם וכשסגרת הראש של הבורג נשאר לך ביד.(אל תשאל איך אני יודע) בכל מקרה אל תעיז לשים שם בורג אחר ,זה לא בורג זה "חלק" (לדברי מטרו) הוא בנוי עים קדח בזווית 90 מעלות ומשמש כמעבר שמן .בורג רגיל יחסום את מעבר השמן ואז תצטרך לשאול איפה ניתן להשיג מנוע חוץ מהיבואן ליאור 0545438817

dblast

New member
לא הייתי סקרן

הייתה הזעה מהבורג הזה, ניסיתי לבדוק אם הוא מוברג טוב, ובמודעות שזה בורג עדין בדקתי עם ידית ראצ'ט. בלי להפעיל לחץ בכלל, ראש הבורג נפל. כניראה מישהו לפניי סגר אותו חזק מידי והשאיר ככה.. למזלי זה לא נפל ברכיבה. חפרתי קצת בספר אופנוע וגיליתי שזה בורג שבד"כ אין שימוש בו אך כשצריך לבדוק לחץ שמן, מבריגים במקומו את השעון. תודה על ההצעה, היום רכשתי את הבורג ב100 ש"ח (חדש).

dblast

New member
אני באר שבעי...

גם ככה אין לי איך להגיע עד למרכז.

dblast

New member
חיובי! ../images/Emo13.gif

כניראה הוא היה סדוק ולכן לא אטם כמו שצריך

למעלה