שאלה טכנית

שאלה טכנית../images/Emo32.gif

מישהי יודעת איך משנים שם אם אני רוצה בפורום אחר בתפוז להופיע בשם אחר? והאם זה ישנה לי גם כשאכנס לפה ואצטרך לעשות כל הזמן יו-יו של שמות התמשתמש?

zimes

New member
יו יו, בהחלט

יותר מזה, סביר שתשכחי, ותכתבי שם בשמך המלא, או מה שפחות נורא - תכתבי פה בשמך החדש, ואז תכניסי הודעה "סליחה, זו אני, נדיה", ואז כל שונאייך ידעו מי את. במילים אחרות - אלא אם את לא מתבלבלת לעולם, תשני את כינוייך, תשארי בכינוי החדש, ותגלי לנו בסוד מהו
איך עושים זאת: את לוחצת על "החלפת שם" (למעלה, בכתב פצפון). בתחתית החלון יהיה כתוב משהו עם משתמש חדש. רגע. יש לי פתרון בשבילך. תכתבי פה הודעה סתם עם השם ההוא, ותבקשי ממני לחסום אותך מלכתוב פה. תכתבי שם, אם זה פורום שאת רוצה להשתתף בו באופן קבוע, בשמך הנוכחי הודעה ריקה כמעט, ותבקשי מהמנהל לחסום אותך (או תבקשי ממני שאני אבקש ממנהלת הפורומים, אם את לא רוצה שהמנהל ההוא יהיה מעורב). טריק זה ישאיר אותך עם ה - יויו, אבל בלי אפשרות להתבלבל, כי אם תנסי לטעות, המערכת לא תאפשר לך. הבנת?

זיו25

New member
אפשר למחוק את העוגיה...

ואז בכל פעם תצטרכי להכניס שם וסיסמא ... בכל כתיבת הודעה. לא שווה את המאמץ, לדעתי.

almost

New member
אם זה חד פעמי זה פשוט

תדאגי שיהיה לך שם נוסף, אבל כל פעם שתצאי תדאגי להכניס את השם שאת כותבת בו הכי הרבה, ככה אפשר לזכור

למעלה