קלי קלות, תעשי טוק טוק על הארון אם חלול אז סיבית אם לא אז עץ מלא אם זה סנדוויץ' אז תאכלי אותו
R Rinattt New member 25/6/06 #18 קלי קלות, תעשי טוק טוק על הארון אם חלול אז סיבית אם לא אז עץ מלא אם זה סנדוויץ' אז תאכלי אותו
R Rinattt New member 25/6/06 #22 נראה לי... לפי איך שאת כותבת לאחרונה, כשאראה אותך אראה כמה רזית... נראה לי שנועם פור יו שיגע אותך עם ה 38-34 יש מלוו'אח פיצה במקרר בטוחה שלא בא לך?
נראה לי... לפי איך שאת כותבת לאחרונה, כשאראה אותך אראה כמה רזית... נראה לי שנועם פור יו שיגע אותך עם ה 38-34 יש מלוו'אח פיצה במקרר בטוחה שלא בא לך?
ס סוף עונה New member 25/6/06 #23 הכל בגלל נועם ../images/Emo10.gif הוציא לי ת'חשק להתגרש אז לפחות הולכת לכיוון 34-38 (בינתיים הגעתי למידות האלה בירכים ואל תשכחי,גם המיני צריך לעלות לאן שהוא, לא??????????
הכל בגלל נועם ../images/Emo10.gif הוציא לי ת'חשק להתגרש אז לפחות הולכת לכיוון 34-38 (בינתיים הגעתי למידות האלה בירכים ואל תשכחי,גם המיני צריך לעלות לאן שהוא, לא??????????
R Rinattt New member 26/6/06 #25 חחחחחחחחחחחחחחחח רצוי שהמיני יעלה כי אם ירד לא תכלי לפשק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח