אז את מי מצאת?
A A L O N A 1 New member 19/4/02 #23 מוצאת אותך - אחלה שם../images/Emo70.gif רק מה שלא תמצאי איזה ממתין ואז .....הלך העיתוי המושלם.
A A L O N A 1 New member 19/4/02 #21 שששש.. המנהלת פה../images/Emo2.gif מוצאת אותך - תעשי את הכל בשקט, שהיא לא תרגיש, שלא ימחקו אותנו... הצילו! ניצת, השם פלורי היה מעפן, ונולד לרגע, נשאר תקוע, ועכשיו חזרתי כאלונה.
שששש.. המנהלת פה../images/Emo2.gif מוצאת אותך - תעשי את הכל בשקט, שהיא לא תרגיש, שלא ימחקו אותנו... הצילו! ניצת, השם פלורי היה מעפן, ונולד לרגע, נשאר תקוע, ועכשיו חזרתי כאלונה.
נ ניצת שושן New member 19/4/02 #24 בטח שהיא תמחק המכשפה הזאת ../images/Emo6.gif מה זה פה? פורום טמיכה טכנית? הלו זה פרק שני זה,לא עוסקים בעניינים טכניים רק בטכניקות
בטח שהיא תמחק המכשפה הזאת ../images/Emo6.gif מה זה פה? פורום טמיכה טכנית? הלו זה פרק שני זה,לא עוסקים בעניינים טכניים רק בטכניקות
A A L O N A 1 New member 19/4/02 #25 טכניקות? הדלקת אותי../images/Emo117.gif יווו, כמה זכרונות טובים יש לי. הצטינתי באקרובטיקה ואירובי, ועכשיו...נשארו הזכרונות המתוקים. חכו חכו.... הכל יחזור כשיגיע המיועד
טכניקות? הדלקת אותי../images/Emo117.gif יווו, כמה זכרונות טובים יש לי. הצטינתי באקרובטיקה ואירובי, ועכשיו...נשארו הזכרונות המתוקים. חכו חכו.... הכל יחזור כשיגיע המיועד
מ מ ו צ א ת א ו ת ך New member 19/4/02 #26 יש לכם מזל שהתחלתי ...../images/Emo25.gif../images/Emo6.gif לאהוב אתכן, זה בסדר הבנתי מחפשים על מי לצחוק בסדר אני אזכור את זה בכל מקרה מקוה שגם על השם הזה אין תלונות אה?! ואם כן תגידו אחליף אותו ל.. זורקת אותך. אחלה שבת לכולם ממני המציאה
יש לכם מזל שהתחלתי ...../images/Emo25.gif../images/Emo6.gif לאהוב אתכן, זה בסדר הבנתי מחפשים על מי לצחוק בסדר אני אזכור את זה בכל מקרה מקוה שגם על השם הזה אין תלונות אה?! ואם כן תגידו אחליף אותו ל.. זורקת אותך. אחלה שבת לכולם ממני המציאה
נ ניצת שושן New member 20/4/02 #31 אחלה שם מוצאת אותך נו תגידי שזה מה שרצית... שאתן לך וחוצמזה באמת יותר עדיף שהפסקת להמתין עכשיו תתחילי למצוא
אחלה שם מוצאת אותך נו תגידי שזה מה שרצית... שאתן לך וחוצמזה באמת יותר עדיף שהפסקת להמתין עכשיו תתחילי למצוא
מ מלאה בקסם New member 20/4/02 #32 ברכות לבנות שהחליפו שמות גם אני, גם אני שעשיתי זאת גאה ושמחה, רוקדת בחוצות שמות יפים, בנות נחמדות איזה כייף, תחפושות חדשות אותן גברות, שינוי אדרות..
ברכות לבנות שהחליפו שמות גם אני, גם אני שעשיתי זאת גאה ושמחה, רוקדת בחוצות שמות יפים, בנות נחמדות איזה כייף, תחפושות חדשות אותן גברות, שינוי אדרות..
מ מ ו צ א ת א ו ת ך New member 20/4/02 #33 לניצת למלאה בקסם וכמובן לאלונה שנתנה לי את החשק לשנות במשך חצי שעה תמימה את שמי היה שווה מרגישה טוב עם זה, תודה לכולם ולכולן ממני (ממתינה לשעבר)
לניצת למלאה בקסם וכמובן לאלונה שנתנה לי את החשק לשנות במשך חצי שעה תמימה את שמי היה שווה מרגישה טוב עם זה, תודה לכולם ולכולן ממני (ממתינה לשעבר)
ש שחף 1 New member 20/4/02 #36 מוצאת אותך../images/Emo140.gif האמת שגם אני חשבתי להחליף שם מה את אומרת ודבר שני חשבתי שאת ממתינה רק לי
מוצאת אותך../images/Emo140.gif האמת שגם אני חשבתי להחליף שם מה את אומרת ודבר שני חשבתי שאת ממתינה רק לי
מ מ ו צ א ת א ו ת ך New member 20/4/02 #37 אז? זה אומר שמצאתי אותך../images/Emo35.gif../images/Emo13.gif../images/Emo6.gif
מ מ ו צ א ת א ו ת ך New member 20/4/02 #38 היי ומה עם הכרטיס ? מה לא ראיתם אותו? החלטתי להיות פחות רצינית חברה מה הגזמתי?????????.
A A L O N A 1 New member 20/4/02 #39 מוצאת- את פוטוגנית../images/Emo99.gif התמונה שלך מדהימה, היכן למדת לרקוד כל כך יפה? והגזרה - חבל על הזמן....
מוצאת- את פוטוגנית../images/Emo99.gif התמונה שלך מדהימה, היכן למדת לרקוד כל כך יפה? והגזרה - חבל על הזמן....
מ מ ו צ א ת א ו ת ך New member 20/4/02 #40 ידעתי שבסוף אמצע חתן או כלה../images/Emo6.gif נכון שאני יפה, למדתי לרקוד בשעור ארובי בתמונה פשוט לא רואים את החישוק חחחחחח
ידעתי שבסוף אמצע חתן או כלה../images/Emo6.gif נכון שאני יפה, למדתי לרקוד בשעור ארובי בתמונה פשוט לא רואים את החישוק חחחחחח