שאלה טכנית

bikeoholic

New member
שאלה טכנית ../images/Emo119.gif

שמתי לב שישנם אגזוזים שונים על כמה מדגמי ה-EN. מה ההבדל בין האגזוזים הרגילים (פתח הפליטה לכיוון האחורי) לבין האגזוזים שבהם הפתח הוא לצדדים ?

Pumi

New member
חוסר משתיק=רועש יותר

וזו בדרך כלל הסיבה להחלפה. רעש עמוק יותר.

bikeoholic

New member
אז בעצם...

עדיף לחפש EN משומש עם האגזוזים המקוריים ? ה-EN בתמונה ידרוש החלפת אגזוזים ?

לא בהכרח , לי יש אגוזוים עם פתח

הצידה , אבל עם משתיק לא סתם צינורות ... אגוזוים מקורים עולים פי 2 ,

האגוזוים המקוריםם של ה EN לא

ממש אמינים , לרוב אחרי שנתיים כבר צריך להחליף אותם בגלל התפוררות וחורים

bikeoholic

New member
סוס ברזל - מניסיונך האישי...

האם אגזוזים כמו בתמונה שצרפתי בהתחלה ירעישו יתר על המידה ?פשוט מנסה לברר כמה שיותר פרטים לפני שאני מתחיל להגר לתל אביב ולבדוק דגמים אישית...

קשה לראות , בתמונה , וגם

אם הייתי יכול לראות , לדעת את גובה הסאונד ע"פ תמונה , לדוגמא: לי ולFAT CUSTOM היו אותם אגזוזים , אותו דגם , שלו היה מרעיש כמו הליקופטר ולשי לא.. למה ? כי אפשר לגרום לאגזוז להרעיש יותר, לא תמיד זה בריא לאגזוז

bikeoholic

New member
אז בעצם צריך לשמוע...

אותם בעצמי. אגב , משתיקים לאגזוז אפשר להתקין על כל אגזוז ? וכמה זה עולה בכלל ?

האגוזוים של ה EN , באים כבר עם

משתיק , זה לא ממש משתיק אלא אשפשוט אפשר לקנות אגזוז (פחות מרעיש ) מאשר אגזוז שהוא בעצם צינור חלול כמו של הארלי בד"כ

bikeoholic

New member
לא ממש הבנתי...

אפשר להוסיף לכל אגזוז משתיק חוץ מהמקורי ?

harley fxd

New member
אגזוזים פתוחים

קודם כל שלום רב 1. ל EN 500 יש רעש מעצבן עם מפלטים פתוחים בגלל צורת המנוע (טווין פרללי) 2. למפלטים פתוחים ניתן להתאים משתיק שנכנס לצינור המפלט ומחוזק שם ע"י בורג אבטחה . 3. כל פתיחת מפלט מצריכה כיוון הדיזות בקרבורטורים לדיזות גדולות ועשירות יותר אחרת הסחיבה נפגעת מפעולת מנוע ענייה וחןסר לחץ הפוך לשסתומי הפליטה . 4. ללא כיוון דיזות ומסנן אוויר פתוח יותר יתכן נזק לבוכנה מפעולה ענייה וחמה מדי . 5. בהצלחה

bikeoholic

New member
תודה !

בקיצור, הפעולה אפשרית אבל צריך מכונאי מוסמך ואמין.

Bearing

New member
אם אתה רוצה, אמי מזמין עכשיו

קיט קרבורטורים + פילטרים פתוחים לEN בשביל חבר, ניתן להצטרף להזמנה, אני גם מרכיב אותם. פרטים במסרים.

moko21

New member
לראשון יש רעש מעצבן ולשני יש רעש

שעושה חשק לשרוף את האופנוע.

למעלה