שאלה טכנית - פלגים

sagyrotem1

New member
עלות -תועלת....

כשרוכשים באיביי אז העלות תועלת מסתדרת יופי.... קח בחשבון שאם אתה מטפל לבד אז כמה שפחות לגעת גם שווה משהו (פחות לגעת פחות סיכויי להיהרס) אירידיום נשחק פחות מרגיל ולכן מחזיק יותר זמן..... אם אין לך שיקול של התעסקות אולי שווה לרכוש באיביי ערמה של פלגים רגילים (מחיר ממש זול והמשלוח משתלם כשקונים כמות....) ולהחליף על פי הוראות היצרן..... נקודה חשובה להתעסקות עם פלגים - תמיד לבדוק מרווח לפני התקנה!

SHLOMY2009

New member
לפי הונדה בארץ,

אירידיום מחזיק פי 4 מפלאגים רגילים בסילבר, פעם שמתי אירידיום אצלי בסילבר ואחרי 48K חזרתי לרגילים בלי שום סיבה מיוחדת..

R-יק

New member
שאלה טכנית - פלגים

שאלה לטכנולוגים שבינינו... האם יש יתרון כלשהו בפלגים לא מקוריים? אירידיום למשל? האם יש שיפור בפרמטר כלשהו בשימוש בפלאגים כאלו? R-יק

R-יק

New member
פחות מעניין אותי מה הונדה בארץ טוענים...

מנסיון אישי, היה איזה שיפור בצריכת דלק? הרגשת איזשהו שיפור אחר בנסיעה היומיומית?

sbavli

New member
פלגים אירודיום

בטיפול האחרון בסילוור התקנתי זוג פלגים ארודיום ,עד כה נסעתי עליהם 3000 קמ' ועד כה לא הורגש שום הבדל מול הפלגים הרגילים.

NEO83

New member
לא אמורים להרגיש שיפור ברכיבה

פלאגי אירדיום פשוט מחזיקים יותר זמן ביס לעלות שלהם (בחו"ל) זה יוצא משתלם.

הנסיך.

New member
לא. חד משמעית.

עבור הקטנוע שלך - החלפה כל 12K זה מעולה ומספיק. אין שום טעם בפלאגים אירידיום.

הנסיך.

New member
נ.ב. לך ול-שלומי

בדיוק קיבלתי שישיית CR8EH9... :) אין שום סיבה לשלם את מחירי הארץ עבור הרכיבים האלה

עד כמה שאני זוכר בסילברים

הטיפול הראשון הוא בכלל ב 12,000 ק"מ (ב 6000 ק"מ עושים רק בדיקות) ומחליפים רק שמן ופילטר ובטיפול 24000 מחליפים רצועה ופלגים , אז או שאני טועה, או ששינו את זה.

ז ר ח

New member
אתה לא טועה. זה מה שמצויין בספר רכב.

אבל היבואנים בארץ הפכו את הקטנועים ליקרים לתחזוקה אע"פ שמנועיהם בדר"כ פשוטים יותר לטיפול משל אופנוע. בדיקת רצועה הם הופכים להחלפת רצועה, מקטינים תדירות טיפולים מהוראות היצרן וכן הלאה.

למעלה