שאלה טכנית - מצפה לישועה

קמליה1

New member
שאלה טכנית - מצפה לישועה

הכנסתי את השפה הערבית לרשימת השפות ב"וורד" במחשב שלי, אבל הייתה לכך השפעה שלילית: כל סימני הפיסוק והמספרים מופיעים בערבית כאשר אני פותחת את העברית. לא רק ב"וורד" אלא גם בדוא"ל ובאינטרנט. ברור שמייד הוצאתי את הערבית לגמרי לגמרי דרך ה"קונטרול פאנל" וגם כיביתי והדלקתי את המחשב והתפללתי נואשות, אז ערבית אין, אבל היתר נשאר: בכל פעם שאני עובדת בעברית - אינטרנט או דוא"ל - סימני הפיסוק יוצאים הפוכים כמו בערבית, והמספרים מופיעים בערבית. אני יודעת לקרוא את הספרות הערביות אבל כל העסק מה-זה-מעצבן וה"מומחה" למחשבים כאן במחלקה אין לו מושג מה עושים. למישהו כאן יש נסיון או רעיון לגבי הצרה הזאת? תודה תודה

קמליה1

New member
אודה לכם אם תגידו לי מה אתם רואים

כאשר אני מסתכלת על ההודעה שלי כאן, המספרים וסימני הפיסוק הם בערבית. אבקשכם מאד לומר לי אם לכם במחשבים הבריאים שלכם הפיסוק והמספרים נראים כאן בעברית או בערבית. רוב תודות

קמליה1

New member
כרגע גיליתי שיש פורום תמיכה טכנית

אז אני מפנה את השאלה אליהם. אם בכל זאת למישהו כאן יש הצעה - אודה מאד

קמליה1

New member
תודה על התשובות אז אני נשארת בחושך.

אז איך אמר מרדכי לאסתר כשהיא לא ידעה איך לרפא את המחשב שלו -אולי אולי "רווח והצלה יעמוד ליהודים ממקום אחר". או שזה כבר ערבית לנצח. אגב גם ראיתי עכשיו כשניסיתי להדביק כאן פסוק מהתנ"ך שיש לי במחשב, שבתהליך ההעברה המחשב פתאום לא מכיר את העברית. אוי. אני כמו מידס המלך רק ההיפך: אני רק נוגעת במשהו - הוא מייד מתקלקל...

ססילי

New member
כנראה שהישועה לא תבוא ממני,ובכל זאת

הצעות. (תביאי בחשבון שזה לא משהו שאני מתמצאת בו. סתם הצעות לנסיון) יש כמה וכמה מקומות במחשב שבהם נקבעות השפות. 1. Start | Settings | Contol Panel | Regional Options צריך לעבור שם Tab Tab, אופציה אופציה, ולבדוק מה הן השפות המוגדרות. שימי לב: חלק הן הגדרות מרובות של כל השפות שמוגדרות על המחשב, וחלק הן הגדרות default שרק שפה אחת יכולה להיבחר בהן. אצלי זה כך: ב Tab General צריך לבחור - למעלה את Your Locale - למטה את כל השפות המותקנות על המחשב. - יש שם גם כפתור Advanced. אפשר לנסות להוריד את הערבית גם משם (שימי לב, כל שפה מופיעה כמה פעמים) ב input Locales צריך לבחור - למעלה ב input language - את כל השפות שאת רוצה - לבחור שם את השפה הדרושה (אצלי אנגלית) וללחוץ על כפתור 'Set As DeFault' (בהחלט יכולהיות שזו הבעיה עם הערבית אצלך) 2. חלק מן האופציות הללו מופיעות גם ב Start | Settings | Contol Panel | Keyboard אחרי שסידרת אותן, בדקי שגם שם הן כמו שצריך (למרות שלדעתי מדובר באותו דבר בדיוק שאפשר לקבוע משני מקומות שונים) לי יש windows 2000 ואם יש לך XP (וכמובן משהו אחר) זה עשוי להיות שונה במקצת. 3. בוורד עצמו ב Tools Options אפשרויות internet קידוד וגם גופנים ניתן לבחור שפה. זה יכולהיות קשור. האמת היא שאני מתעצלת לבדוק הלאה, אבל גם שם (ב Tools | Options של וורד) אני ממליצה לעבור Tab Tab אופציה אופציה ולבדוק אם יש עוד משהו שעלול להיות קשור. ....בהצלחה!

למעלה