שאלה טכנית\מוסרית

soulsearcher

New member
שאלה טכנית\מוסרית

השאלה שלי היא בקשר לדו"ח שעות. זה יהיה קצת ארוך... אני עושה שרות במקום שמבקש להחתים כרטיס בתחילה ובסוף היום- ולאחר מכן בסוף החודש אני מחתימה את המקשרת שלי במקום השרות ושולחת את זה בפקס (בלי למלא את הדו"ח שעות הרשמי ביד...) הבעיה הקטנה שהתפתחה היא שיש לי כאן קצת חוסר שעות (35,36 במקום 40) שאני אצתרך להשלים בסוף השנה... אני ביקשתי להצתרף לחוגים ולדברים שיש אחר הצהריים כדי שלא אצתרך להשלים (זאת כבר שנה שנייה שלי ואני מעדיפה לסיים מוקדם יותר...) ומלבד שעה נוספת בשבוע לא היה להם כל כך מה לתת לי, ואני לא התכוונתי להתחנן לעשות שעות נוספות... בקיצור מה שהתחלתי לעשות הוא שבימים מסויימים לא הייתי מחתימה את הכרטיס בסוף היום,ובסוף החודש להשלים לעצמי את השעות בכתב יד. -קצת רדוד וקצת רמאות, מצד שני כל הזמן אמרתי לעצמי שבשעות שאני פה אני נותנת מכל הלב והנשמה וכשאני חוזרת הביתה אני מוטשת לגמרי- ומה זה בסך הכל? תפסים ביורוקרטיים! בקיצור, השאלה שלי היא האם זה משהו שיכול לחזור אליי בסוף? ז'תאומרת האם הרכזת יכולה להסתכל בטפסים בסוף השנה ולהגיד שמשהו כאן לא הגיוני? אפילו אם זה עבר את החתימה של המקום? אני פשוט לא רוצה איזה מצב לא נעים בסוף... .

אמממ...

אני עושה משהו הרבה יותר לא מוסרי שבכלל עוקף את המערכת (לא מתכוונת לפרט פה, גם כי זה מסובך וגם כי אני לא רוצה לשמש דומא רעה, כי אני כל כך חינוכית.) וזאת בחירה שלי ואני יודעת שיכול להיות שפתעום יצוצו שאלות, אבל זה סיכון שאני לקחתי (האמת שבמקור זה נבע מטעות שאני לא ממש טרחתי להסדיר), ואם שלך שבסוף חותמים לך על זה, נראה לי שזה בסדר. למזלי התברכתי בבוס מטומטם ורכזת חסרת תועלת שעושה את המינום, ובקרה הזה זה דווקא לטובתי- בנות לא ללמוד ממני!!!

little moon

New member
לא נראה לי שיש סיכון...

זה לא שאת מרמה במאות שעות, רק בחמש-שש שחסרות לך כל חודש, והרי ניסית להשלים אותן בדרך אחרת ולא נתנו לך... אני חופשי ממלאת ביד כשחסרות לי כמה שעות, בדיוק מהסיבה שאמרת- אני עובדת ממש קשה ונותנת את הלב, אז אם יום אחד לא הגעתי כי נידבקתי בוירוס מילד בגן שאני עובדת בו- אני מרשה לעצמי לחפף! ואין מצב שהרכזת תשים לב לזה אם קיבלת חתימה של המקום... לרכזת שלך יש עוד יותר ממאה בנות חוץ ממך, היא לא בודקת בכזה דיוק.

נצלש

אתם רושמים בנוחכות שעה קבועה אני כן לפי מה הולכים אני מדפיס כרטיס אז לפי הכרטיס הוא הנוחכות חודשית

למעלה