שאלה טכנית לתזמון בישולים

טלי12345

New member
שאלה טכנית לתזמון בישולים

בהנחה שלארוחה זקוקים לתבשילים שונים וכן לעוגה, איך אתה מתזמנים את התנור?התנור הפרטי שלי עסוק בתבשיל קדירה במשך כל יום שישי, איך מתזמנים את העוגה?תודה!
 

מאקי

New member
איזה עוגה? כמה זמן לוקח לה לאפות

אם היא צריכה להיות מוגשת חמה אז זמן הארוחה ופינוי הכלים יספיק לה. אם פושרת או קרה אז מראש. הדבר היחידי שיכול לפגום הוא הריח שיכול להדבק בעוגה משאר הבישולים... אבל את התנור של את מכירה. שאר המנות מכינים מראש עד 10 דקות לפני תום בישולם ןאת החימום מהווה שלב תום האפיה בישול. מקווה שעזרתי לך
 

טלי12345

New member
תודה!

בדיוק מהריח חששתי
אולי אכין קינוח לא אפוי.
 

סמדר ר

New member
האם יש ברשותך סיר לבישול איטי?

זו אופציה אחת (וכך התנור פנוי), בנוסף - תמיד אפשר להכין עוגה (במיוחד עוגות קרם, גבינה וכו') ערב קודם או בבוקר לפני הכנסת התבשילים לתנור. אצלי למשל, התנור עבד היום ללא הפסקה - תבנית אחר תבנית , וכשחששתי שנשאר קצת ריח של בצלים או משהו דומיננטי אחר, הפעלתי (בין לבין) על טורבו כמה דקות עם דלת תתנור פתוחה - וכך כל הריחות הבלתי רצויים התנדפו ! שבת שלום, סמד ר
 
למעלה