שאלה טכנולוגית tablet

שאלה טכנולוגית tablet

אני כנראה ארכוש tablet של HP
אחד מהשימושים זה יכולת חיבור לסקייפ
איזה דברים צריך שהיו בtablet כדי שתהיה לו היכולת לסקייפ?
חיבור wifi
מצלמה\ רמקול?
ומה עוד?

תודה למגיבים

dify

New member
שאני אענה על טאבלט?

יש לי אותו בדיוק יומיים וחצי

&nbsp
אני אענה רק לגבי זה שלדעתי ממש רצוי מצלמה קידמית.. אחרת לא תוכלי לצלם ולראות בו זמנית..
אני את שיחות הסקייפ שלי (או שיחות האנגהאוט בגוגל) עושה עם המצלמה של הלפטופ שהיא מצלמה קידמית בהכרח

&nbsp
מעבר לזה, לפחות בלפטופ, לא צריך כלום, אני חושבת שכל מכשיר בסיסי היום מגיע עם רמקולים ומיקרופון מובנה או לפחות כניסה של כאלו למערכת אוזניות-מיקרופון הכי זולה ויעילה שיש (יש לי ניסיון רב איתן גם הזולות הן בסדר גמור).
&nbsp
כאמור אני מדברת יותר על ניסיון של לפטופ.
&nbsp
האמת, אני חייבת להודות, לאחת כמוני באמת אין צורך אמיתי בטאבלט, עכשיו כשיש לי אחד אני מבינה כמה אני לא נוטה להשתמש בו
יותר נוח לי עם הלפטופ, אם אני יכולה לבחור. אבל אני בטוחה שלו הייתי צריכה להסתובב עם זה עלי כל היום, היה עדיף הטאבלט.
&nbsp
סתם בשביל הידע הכללי, למי ששייך או שוקל להשתייך להוטמובייל, רשת הסלולר, אז מקבלים את הטאבלט במחיר של 5 שח לחודש במשך 3 שנים. שווה ביותר
אמא שלי כאמור קיבלה מתנה והוא עבר אלי. קטן ופשוט אבל בינתיים עובד יופי (הורדתי עליו מלא ניסיונות
אפילו הצלחתי לכתוב כמו שרציתי
) למי שרוצה להתנסות כמוני לפני שמתחייבים להוצאה גדולה, זו עיסקה חביבה.
&nbsp
&nbsp
&nbsp
אגב אמריקאיות בקהל, אם אני רוצה גלישה חופשית ושיחות מקומיות בארה"ב למשך חודש אחד בסמארטפון, יש לכן רעיון איך אני יכולה לעשות את זה הכי בזול?
תודה :)

אני בעיקר רוצה את הtablet

בשביל המפות הוירטואליות בזמן אמת יכולות להראות לי איפה אני נמצאת ולכוון אותי .. במקום להסחב עם מדריך טיולים בתיק.
ובשביל סקייפ ..
ושאתה בחו'ל נראה לי יותר נוח להסחב איתו מאשר עם לפ טופ
אני כנראה אקנה אחד קטנטן 7 אינצ'

יש לי סמארטפון יחסית קטן ופשוט

עם מסך קטן..
לא נוח להשתמש בו כאתר מפות
וכנ'ל לסקייפ המסך קטן וכו מעדיפה טאבלט שיחסוך ממני לקנו ספר מדריך טיולים

dify

New member
איך את משלמת על זמן גלישה?

זה הפרויקט הבא שלי, למצוא את האופן לגלוש הכי זול שאפשר ממכשיר שכזה בחו"ל (במקרה שלי ארה"ב), ממה שראיתי מחירי המכשירים שם יותר זולים, אני שוקלת לקנות שם מיד כשאגיע ולהכניס סים שאכין מראש למטרה הזו, אני רק צריכה למצוא סים כזה שמתאים לתקופה קצרה בעלות סבירה. אם את מוצאת כזה, אני אשמח לשמוע :)

אימי עשתה חבילה

עם אורנג' .. אני מתכוונת לארגן חבילה כזו ולהשתמש רק במקרים של SOS...
לשימוש שותף אני רוצה להשתמש בסקייפ על ה tablet

לדעתי זהו

אבל אם את רוצה אותו בשביל התמצאות בחו״ל, אני לא ממליצה. תהיי תלויה בwifi, ולא בכל מקום יש. עדיף לעשות חבילת גלישה על הטלפון כדי שתהיי על רשת 4G שיש (כמעט) בכל מקום.
&nbsp
ודיפי - אין לי מושג בנושא

למעלה