שאלה טיפשית

היה דיון על זה לפני כמה ימים

ואני אענה את מה שידוע לי + אשאל . באופן כללי אין מכס עד 50$, לא כולל משלוח. רוב המוכרים ירשמו GIFT ויירשמו ערך מזויף של 5$ וכו' ע"מ שבכל מקרה לא יהיה מכס גם אם לא תבקש מהם לעשות כך. הדיון לפני כמה ימים היה האם יהיה מע"מ על ההובלה או לא; ואני אצטרף לשאלה זו. אני מעוניין להזמין מהאתר http://www.condomman.com.au/ 200 קונדומים ($24.95 ל100) = 49.9$ , ז"א - 50$ . משלוח Australian Post (Takes up to 7 - 10 days ) $15.50 או FedEx - International Economy (Takes up to 7 - 10 days ) $15.00 האם ייחיבו אותי במכס/מע"מ על ההובלה/על ההזמנה? איזה משלוח אתם אומרים שעדיף? הרגיל,נכון?

heart postcard

New member
לי החשיבו גם את מחיר המשלוח בחישוב המכס.

מה שאומר,שלא השאלה טיפשית אלא השיטה.

ozitex

New member
,תשובה

מיסים (מכס) מחושב רק על עלות המוצר הישירה. מע"מ של 16% מחושב על עלות המוצר הישירה+דמי המשלוח.

בטעות שלח

ז"א, שאם אני אזמין מהאתר בעלות של 50$ קונדומים + משלוח 15$ - אחוייב על?.. מעניין אם האתר יסכים לרשום עלות נמוכה יותר, מה אתם אומרים שכדאי לי לעשות? וגם לגבי המשלוח

panayotiss

New member
אל תבקש שירשמו ערך נמוך מ 50$ + gift

ובטח לא מחנות. אתה עלול לחטוף תלונה, יש לאיביי פוליסי מפורש שאסור להונות את המכס, תיזהר.

זה מקונדום מן

זה לא אייבי (למרות שאני אשלם דרך PP) מה אתם/ן אומרים? אני מניח שלא כדאי דרך פדקס כי הם מקפידים?

100 לחבר

ויותר משתלם לקנות משם. בכל מקרה, אשמח אם התשובה תהייה עניינית, תודה.

למעלה