שאלה טיפשית בנושא YES

gidi ahronovich

New member
שאלה טיפשית בנושא YES

במשך שנים כשניסיתי לשמוע יס ממש לא אהבתי אפילו לא ממש הבנתי מה ההיסטריה מסביב החברה האלה לאחרונה קניתי את YWS אלבום ואת פוטוגרפיק ואתCLOSE TO THE EYGE מיצטער על שגיאות הכתיב ממש אהבתי כל רגע ולא הבנתי איך ליפני זה לא ממש אהבתי את YES על מה אתם עוד ממליצים שלהם? מה זה הקופסה הזאת YES I CAN מה היא כוללת? מיצטער על השאלות הטיפשיות גידי

epitaph

New member
בקשר לזה שלא אהבת את יס לפני...

קורה. ועכשיו, בקשר להמלצות,נסה גם את האלבומים "Fragile" ואת האלבום הראשון שלהם שנקרא בפשטות "YES".כמו כן, אלבום נוסף שיצא לי לשמוע רק כמה שירים ממנו לצערי ולא את כל האלבום עצמו הוא "Time And a Word" בהחלט לפי מה ששמעתי נשמע לי מעולה.

מורנא007

New member
גם לדעתי

האלבום Close to the edge, Fargile ו- Relayer הינם הטובים ביותר. גם Going for the one הוא טוב.

פרוגיא

New member
דעת מיעוט

בניגוד להרבה אחרים אני חושב שיס טובים יותר בקטעים קצרים וכשהם מנסים להתפרש על פני יצירות ארוכות יש תחושה של מריחה ושל רגעים חלשים. זה בולט בעיקר בטופוגרפיק. לא שאני לא אוהב את היצירות הארוכות אבל אני מעדיף את השירים (עד וכולל 90125). ללא ספק כדאי לך לקנות את Fragile שהוא מאותה תקופה. לגבי אלבומים מוקדמים יותר (Yes, Time and a word) לטעמי הם בוסריים מדי. יש אוסף מצויין בשם Yesterdays שמכיל את הקטעים הטובים מתוכם ועוד בונוס - גרסה מצויינת לאמריקה של סימון וגרפונקל ואני חושב שהוא עדיף על קניית שני האלבומים המוקדמים. באופן אישי אני אוהב גם את Tormato (כאן מגיע מטח עגבניות בדרך כלל...) ואני לא סובל את Going for the one עם הסאונד המוזר והמלאכותי (אם אפשר, עגבניות יותר רכות...) כאמור, אני דעת מיעוט אז אתה לא ממש חייב להתחשב בי..

למעלה