שאלה טיפשית, אבל

SABICH

New member
שאלה טיפשית, אבל

אבל בכל זאת, אני נוסע לאמסטרדם לזמן מה, מישהו יכול אולי לספר לי על מקומות/קבוצות שיתאימו לבחורים כמוני (בתחילת דרכם, מלאי לבטים, לא בדיוק מחובבי המסיבות הפרועות...). תווודה.

SABICH

New member
אמסרדם

לאחר שהתעלמו מהודעתי הקודמת בחינניות... מישהו יודע לספר לי על קבוצות/מקומות נחמדים וידידותיים באמסטרדם? אני לא ממש חובב מסיבות, פרועות, פטיש וביזאר, שאת זה כניראה יש בשפע, אני מחפש יותר מקומות נחמדים, שיתאימו לבחור חששן, הססן ולא מתהוללן. תווודה

Noile

New member
רק שלא תגיד

שמתעלמים, אבל ממש אין לי מושג...

ro99

New member
אני מהולנד, אבל אני בת ../images/Emo68.gif

יש בית קפה לסבי מקסים, אבל לא נראה לי שזה מה שאתה מחפש. יש את ה-COC שזה פחות meatmarket (זאת אגודה שקיימת כבר שנים על גבי שנים ויש כל מיני קבוצות וארועים) אז אולי תוכל למצוא שם משהו. יש גם באר "מסורתי" (bruincafe) של הומואים ולסביות שמתמחה במוזיקה פופולרית הולנדית והאווירה בו מאוד נינוחה, אבל ממש שכחתי איך קוראים לו כרגע ולא מצליחה למצוא. אם אצליח ליצור קשר עם חבר שלי שיודע אני אודיע לך. ובמקרה שזה כן מעניין אותך, אני מצרפת גם קישור לאתר של שלהומו - אירגון הומולסבי יהודי. מצטערת שכל האתרים בהולנדית - לא הלך לי עם למצוא משהו באנגלית.

ronnl

New member
בכל אמסטרדם יש מקומות נחמדים

וידידותיים גם לכאלה שלא אוהבים מסיבות פרועות פטיש וביזאר יש מלא מקומות הנה לינק שאולי יעזור לך הצץ כאן

SABICH

New member
תודה

תודה על התגובות,ro99,הלינק שלך לא כ"כ עבד... בכל מקרה, תודה

SABICH

New member
אני חוזר בי

עכשיו אני רק צריך ללמוד הולנדית

למעלה