שאלה טיפול נמרץ

Fistandantilos

New member
שאלה טיפול נמרץ

חבר מעולה שלי, בטיפול נמרץ כבר כמה שבועות חלק מהזמן טיפול נמרץ לב עכשיו טיפול נמרץ נשימתי. התפרצה לו דלקת קרום הלב בצבא(בשבוע מלחמה), כמובן שלא נותנים להביא לשם איזה מטפל משלים(בשבילם זה כמו רופא אליל) ובקושי לנו נותנים לראותו, רציתי לדעת אם יש לכם המלצה למשהו שאני יכול לבוא למשפחה שיתנו לו כשיתעורר סוף סוף מהתרדמה(יש לו כרגע צינור, הוא התעורר בהתחלה אך הרביץ לאחיות, ומאז שקשרו אותו ונתנו לו כל מיני תרופות שיגרמו לו לתפקד, הוא לא מצליח לנשום לבד ולכן נמצא בטיפול נמרץ נשימתי)

hal767

New member
כשהוא בטיפול נימרץ אין אפשרות לעזור ולהתערב

אבל ישנם מספר דברים לא קונבנציונאליים שיכולים לעזור, כמו "טיפול" אנרגטי מרחוק ודברים ואחרים.

מצב קשה

יש מטפלים שמגיעים לבתי חולים עם בני משפחה, כלומר מעמידים פנים שהם חלק מהמשפחה או חברים, ונותנים טיפולים. זה לא פשוט, אבל עושים את זה. פשוט לא אומרים לאף אחד. אבל אם לכם בקושי נותנים לראות אותו, נשמע שזה מבצע מסובך. גם ככה יש מעט מטפלים שמגיעים לבתי חולים ושמוכנים לקחת על עצמם טיפול במקרה כזה, אז "תחת אש" זה מסובך עוד יותר. יש כמה דברים שאולי אפשר לעשות בשיתוף פעולה של בני המשפחה. אני יודעת שאתה לא ממש מאמין ברפואת תדרים, אבל פרחי באך זו אחת הדרכים לטיפול במי שמחוסר הכרה, וגם לשלב שבו הוא מתעורר. וכמו שהאל כתב, רפואה אנרגטית כמו הילינג, שבה אין הכרח להיות ליד המטופל. יעזור גם לדבר איתו, לומר דברים מעודדים שיגרמו לו לרצות להתעורר ולתפקד, כי נשמע שכשהוא התעורר הוא היה בטראומה. תרגיל שאני עושה הוא לחשוב על אותו אדם, ולראות אותו בדמיוני מחייך, זורח ומלא אור. לא תמיד זה קל, אבל בעיני זה עוזר.

Fistandantilos

New member
תודה לשניכם

הילינג וכו' נשמע נחמד(ודווקא אני מהמאמינים), היייתי שמח לקבל המלצות גם על פרחי באך ספציפיים

פרחי באך ספציפיים

אני לא יכולה להמליץ, כי אני לא מבינה בתחום. אבל אולי כדאי לפנות למטפל שיכין מרקחת מכמה תמציות מתאימות. לגבי הילינג, אם עדיין לא קיבלת מסרים מאנשים שמעוניינים לעזור, שלח לי מסר. הרבה בריאות לחברך

קשה להמליץ

על פרחי באך ספציפיים, כי צריך להתאים אותם לאדם. לאותו "סימפטום" אפשר להתאים כמה וכמה תמציות, משום שכל אדם יגיע לאותה הנקודה בדרכים אחרות. אבל כמו שזה נשמע "רסקיו רמדי" יכולה להתאים, ושוב, יש המון אפשרויות. כדאי לפנות למטפל שמשלב טיפולים אנרגטיים (למשל הילינג, רייקי, ביורגונומי), עם פרחי באך, ואולי עוד כמה שיטות שיוכלו לעזור...

Fistandantilos

New member
שמע

כפי שאתה מבין, לא ניתן להתאים זאת לאדם מכיוון שהינו בתרדמת ומסוכן לו להתעורר מחשש שיפגע בעצמו רפלקסטיבית. רסקיו רמדי נשמע לי לא מספיק טוב אם יש לכם אולי תמיסה כללית אחרית להציע אשמח תודה

יש תמציות

שעוזרות להחזיר את החשק לחיות ולהתמודד עם החיים, או להתמודד עם כעס, זעם ופחד, או להנחיל אופטימיות ותקווה... אני לא עוסקת בתחום כך שלא יכולה ממש לעזור, אבל אני חושבת שמה ששלומי התכוון הוא ששיחה איתך או עם בני משפחה יכולה לעזור להתאים את התמציות הכי מתאימות. אחרת זה קצת לירות לכל הכיוונים, וזה לא תמיד יעיל. אני מאחלת בריאות שלמה לחברך. יודעת כמה זה כואב...

freearth10

New member
נכון

רסקיו נשמע גם לי לא מספיק טוב. יחד עם זה ניתן למצוא אתהרמדי הטובה ביותר בעבורו בעזרת תשאול אדם שמכיר אותו טוב, את סיפור הלידה שלו, את המחלות שהוא עבר, את מערכות היחסים שהיו לו בעבר, סיפור מקרה הארוע... נכון, זה הרבה פחות טוב מלתשאל את האדם בעצמו, אבל זה מה שיש כרגע.
מאיה

רסקיו אכן לא אופטימלי,

אבל הוא די קולע. יש שם תמצית לטראומות, להיסטריה (למה הוא תקף את האחיות?) ותמצית ש"מקרקעת" לכאן ועכשיו. יש עוד תמציות, שיכולות, באופן כזה או אחר, להתאים, וככלל, השילוב בינהן די מנצח. חשבתי להמליץ שאחד מהקרובים יפנה למטפל, אבל כל אחד רואה צד אחר של האדם, או את האדם אחרת. אני לא בטוח שמי שלא יהיה, שיפנה למטפל, יהיה בהכרח האדם הנכון. אני בטוח שזה לא יזיק, אבל הרעיון הוא שזה יעבוד. אז בינתיים אני דבק ברסקיו. זה עדיף על כלום. בנוסף אפשר לפנות למטפל, ולנסות למצוא תמציות שיכולות להתאים, וכשמצבו של הבחור יתאזן, והוא יחזור להכרה, פשוט להתאים לו את מה שהוא באמת צריך. אם את מרגישה שאת מכירה אותו מספיק, ומבינה מה קרה לו, מה עבר עליו, וכו', תשלחי לי מסר, ואני אשמח לנסות לכוון לתמצית מדוייקת יותר. שבוע טוב!

freearth10

New member
למה הוא תקף את האחיות?

לדעתי זו נקודת המפתח. יש לו את היכולת הפיזית לעשות זאת. עובדה שעשה זאת פעם אחת.לתת לו תמצית מקרקעת כשהוא צריך את המעוף - לא ממש תעזור לו (ואני לא אומרת שזה המצב, אבל זו אפשרות). צריך שיהיה קצה חוט כדי לדעת מה יוכל הכי לעזור לו ותשאול אפילו של בני משפחה יכול לתת איזושהי הבהרה שהיא הרבה יותר טובה מתערובת של קצת מזה וקצת מזה שהיא יכולה להכיל דווקא את הדבר שהוא הכי פחות זקוק לו כרגע. רסקיו מיועדת למצב מתפרץ, לא למצב כרוני. לא יודעת כמה זמן האדם הזה במצב תודעתי אחר, אם זה מצב שמתמשך ניתן לראות אותו כמצב כרוני וכאן הרסקיו לא עוזר.
מאיה

milavnerm

New member
טיפול מרחוק

כפי שהוזכר טיפול בביואנרגיה יכול לעזור, לדעתי כדאי שהטיפול יעשה מרחוק,שיתוך פעולה של המשפחה הכרחי , איחלי אחלמה לחברך.

למעלה