שאלה טיפה מוזרה..

חזי147

New member
שאלה טיפה מוזרה..

איך הולך הקטע שעושים תיאוריה.? הבנתי מהקישורים למעלה אבל יאני מה אני בא לממסי האלו ומה אומר להם שלום אני רוצה לעשות תיאוריה תביאו פתק וכל זה? חחחחחחחחחחחחחחח איך זה הולךך פדיחה להיכנס ולא לדעת מה הולך שם

adidas88

New member
חחחח

אז ככה - אתה בא עם הספח הזה שמראה ששילמת את האגרה של ה113 ש"ח תעודת זהות וטופס ירוק כמובן אתה עומד בתור ומביא לפקידה את 3 הדברים האלו.... היא תיתן לך מס' ותחזיר לך את תעודת הזהות שלך וכשהמספר שלך יגיע אתה תכנס לתוך חדר תעשה את התיאוריה (בהצלחה!!) ותצא. אח"כ אתה מחכה כ15 דק' לתוצאות -מביאים לך את הטופס הירוק ושם כתוב -עבר-או -נכשל- בהצלחה!!!!

חזי147

New member
כן זה ברור ....

אבל איך אני יודע מתי ללכת לכל הדברים האלו? יש לזה תאריכים? כאילו אני בא למקום הזה וכל זה.. ומאיפה לוקחים את הספח? (אני מתכוון לצעדים הראשונים הראשונים)
חח תודה על העזרה..

sweet eyes

New member
../images/Emo13.gif

את הטופס הירוק אתה לוקח ממשרד הרישוי. בסביבה אתה מחפש גם תחנת צילום [בדרך כלל יש בסמוך] ומצטלם. אח"כ אתה הולך לרופא ואופטומטריסט ומסיים עם העניין הזה. אתה צריך לבדוק בהתאם למקום מגרוייך היכן נעשים מבחני התיאוריה, תשוטט קצת באנטרנט ותמצא כמו כולנו. לאחר מכן, אני לפחות, בבוקר של התיאוריה אתה הולך למשרד הרישוי, היכן שנעשים המבחנים כאשר בדר"כ בסמוך ישנו סניף דואר ושם אתה משלם 113 ש"ח ומקבל קבלה. ואז עם הקבלה אתה הולך.. וכל מה שההוא אמר למעלה. ויש תאריכים, ויש שעות, אל תלך בלי שביררת עד הסוף.. שאל תחברים שלך מה עשו וכאלה. בהצלחה!

חזי147

New member
אני יודע איפה זה...

שאני הולך לרופא ואופטימטרירס חחח אני צריך להראות להם ניירת? או שאני בא ואומר רוצה להוציא רישיון תביא אישור וזהו?

חזי147

New member
עוד משהו

שבאים לממסי ולוקחים תטופס הירוק צריך לקחת עוד משהו? וסתם ככה באים לממסי או שצריך להראות משהו?

NewUser4

New member
תהליך הוצאת טופס ירוק ומבחן תיאוריה

תחילה עליך לגשת להוציא טופס ירוק מתחנות הצילום המורשות. בשביל זה עליך להגיע בעצמך כאשר הנך מצויד בתעודת זהות. הוצאת הטופס הירוק אינה כרוכה בתשלום. כעת, משיש בידך טופס ירוק, גש לרופא המשפחה ולאופטומטריסט מורשה בכדי שיחתמו לך במקומות המתאימים לכך בטופס הירוק (בדיקת ראייה + בדיקת כשירות גופנית). לאחר מכן אתה מבקש ממורה הנהיגה שלך (או לחלופין אם אין לך מורה לנהיגה, מכל בית ספר לנהיגה אחר שיקרה בדרכך) טופס לתשלום אגרה למבחן נהיגה (1 עיוני, ו1 מעשי). עם הטופס תשלום הזה אתה ניגש לבנק הדואר. משלם את 113 הש"ח ומקבל חותמת מבנק הדואר על כך ששילמת. כעת, לאחר למידה, אתה ניגש למבחן התיאוריה בימים ובשעות האפשריות, עם הטופס הירוק, טופס האגרה המשולם ותעודת זהות. בהצלחה!

adidas88

New member
יואו כמה שאלות!!!!!!!

סתם
אתה בא עם הטופס הירוק לרופאים ואומר להם שזה להוצאת רישיון נהיגה-הם כבר מכירים אותו אז הם יגידו לך אם אתה צריך לעשות משהו וימלאו לך את הטופס (למשל רופא עינים יעשה לך בדיקת ראיה) אתה צריך להביא ת.ז לממסי (מה זה לעזאזל?) ואת הטופס קבלה ששילמת לתיאוריה וכמובן את הטופס הירוק (ואם בא לך גם לעבור את התיאוריה אז עט או משהו בסגנון)

חזי147

New member
חחחחחחחחחח סבבההה

NEWUSER למה התכוונת שאמרת תחנות הצילום? אדידס..תתיאוריה עושים בממסי או במשדר הרישוי? בכל מקרה שתיהם נמצאים ליד הבית בחולון חח Tודההההההההההההההההההההההה ענקית לכל מי שעזר!!!!

adidas88

New member
אמממ

אין לי שמץ של מושג מה זה הממסי אבל אני יודעת שאת התיאוריה עושים במשרד הרישוי

yaelrain

New member
אני רוצה להבין משהו

איפה חיכית כ15 דק' לתוצאות? אני באתי לתיאוריה ב-7:00 בבוקר ויצאתי משם ב-14:00

pop girl 20

New member
ואני באתי

לתאוריה ב 8 בבוקר ויצאתי רק סביבות 10 וחצי.. לקח כמעט שעה+ עד שקיבלתי את התוצאה..

adidas88

New member
מה???

בחולון... היה ממש מהיר גם בתור לא חיכיתי כדי לעשות את התיאוריה- לפני שיצאתי מהתור (כל הברזלים האלה כדי שלא יעקפו כמו בלונה פארק) אז כבר הגיע המספר שלי וקצת פספסתי אותו אז נכנסתי מיד

חזי147

New member
עוד משהו..

חבר שלי אמר לי שהוא לא הלך בכלל לרופא משפחה בממסי..ששם לוקחים את כל הטפסים והכל ועושים גם בדיקת עינים (ככה הוא אמר לפחות) (בחולון) לא צריך ללכת לרופא כמו שאמרתם כאן מוזר..

Scarlight

New member
ממסי לא קשורה לבדיקות

ליד ממסי יש כל מיני חלטורות שבהן אתה יכול לעשות בדיקת ראייה ובדיקה כללית.

adidas88

New member
ממש לא

אני מרחובות אבל ברחובות יש תיאוריה רק פעם בשבועיים ביום רביעי ולא היה לי כוח לחכות אז נסעתי לחולון (שם יש את משרד הרישוי הראשי נראה לי ויש שם תיאוריה כל יום)

למעלה