שאלה טובה מאוד!

שאלה טובה מאוד!

יש לי שאלה: למה בספר השישי דמבי היה צריך למלמל כמה מילים כדי להכניס את עצמו ואת הארי לתוך בית הספר אחרי חיפוש ההורק', אבל בספר השני רון והארי נכנסו לבית ספר עם המכונית בלי כל קושי? (אני רואה את הסרט עם חברות ואז עלתה לי השאלה לשכל [שאין].) אודה למי שיענה לי. :)

ToryMaster

New member
הגנות חדשות

אאל"ט בתחילת השישי מתואר שהוא הוסיף הגנות חדשות.

ToryMaster

New member
זה חלק מהתפקיד ../images/Emo3.gif

סתם נו, אני קוראת אותם שוב ושוב, בעיקר את השישי כי אותו יש לי גם בעברית וגם באנגלית.

DoubleTrouble

New member
סבבי../images/Emo13.gif אבל...

אני לא מסוגל לקרוא יותר מפעם אחת את הספרים האמתי שאת הראשון קראתי 5 פעמים את השני 3 השלישי 2 והרביעי 4 החמישי 1 והשישי 1

חח,

כ"כ חרשתי על ארבעת הראשונים!
קרוב ל-20 פעם כל אחד מהם, אבל אי אפשר להאשים אותי... לקח לספר החמישי הרבה זמן לצאת לאור, לכן לא היה לי מה לקרוא עד אז.

Gummy Bears

New member
איך אפשר?

לי יש את כולם בארונית לייד המיטה, וכשאני לא מצליחה להרדם (שזה בערך כל לילה שלישי) אני קוראת פרק אקראי מספר אקראי (או שני פרקים, או שלושה, או ארבעה, או עשרים וששה. "אתם יודעים מה? אז מה עם מחר לימודים, רק שלוש לפנות בוקר, יש לי זמן לסיים את הספר - כמה פרקים עוד נשארו? שמונה? אבל אני אוהבת את השמונה האלה!")... בכל מקרה, הפואנטה היא שהספרים האלה קריאים למאות פעמים, לילה אחרי לילה אחרי לילה ויום אחרי יום אחרי יום, וגם כשיודעים אותם בע"פ לחלוטין הם עדיין מעניינים כל פעם מחדש ולא מאבדים מהקסם שלהם.

La Rose Noire

New member
גם אצלי זה ככה../images/Emo6.gif

רק שמשום מה אני מתחילה כל פעם מההתחלה X_X רק ה"פ אני יכולה לקרוא מס' פעמים, ספרים אחרים אני פשוט לא מסוגלת לקרוא יותר מפעם אחת או אולי פעמיים [אם הם באמת טובים P: ]

DoubleTrouble

New member
נכון האמתי...

שבספרים אחרים אני לא עובר את החצי של הספר ואז אני מוותר עליו...

אוי נכון../images/Emo45.gif

יש לי את הפרק הספציפי הזה שאני אוהבת בספר השלישי, את החלק המדויק הזה בפרק, שאני יכולה לקרוא כל לילה מחדש ולא ימאס לי.. אני תמיד גם חוזרת לכל הדיחות והדבירם החכמים האלה של רולינג, וכל הדפים מקופלים וסימניות לפי זה

צלליות

New member
לגמרי מסכימה ../images/Emo45.gif ../images/Emo13.gif

אבל אני חייבת לקרוא מההתחלה (לא רק של הספר גם של כל הסדרה) כל פעם.. למרות שהספר הראשון שקראתי היה הרביעי

DoubleTrouble

New member
כמו שאת רואה....

4 הספרים הראשונים הרבה פחות מורכבים מ2 הספרים האחרונים 2 הספרים האחרונים הם מאוד קשים לקריאה ואני לא צוחק... קשה לי זה כאילו אני הורג כל פעם את סיריוס מחדש או יותר גרוע את דמבלדור ועוד יותר קשה שבמיוחד בחמישי עד שאתה מגיעה לקונפליקט של הסיפור אז בדרך יש כאלה מאורעות משעממים אבל את 4 הראשונים אני מסוגל לקרוא כל יום יודעת מה גם את השישי והחמישי יוו אני צריך להתחיל לעשות מרתון קריאה לפני שהזפר והסרט יוצאים...

Dana Argamen

New member
הרגע ביטאת את הלילה הממוצע אצלי :]

ואני תמיד חושבת לעצמי "אז מה עם ישר מחר לימודים .. נמשיך לקרוא עוד קצת"
חחחחחחחח .. הספרים פשוט מדהימיים, אפשר לטחון אותם אף פעמים ועדיין לא לאבד עניין

Jemma7

New member
../images/Emo45.gif!

חבל שאחרי הלילות הכיפיים האלה, באים ימי לימודים
לא ספרתי כמה פעמים קראתי כל ספר, אבל אני מאמינה שאת ארבעת הראשונים קראתי לפחות 10 פעמים, את החמישי 3 ואת השישי איזה פעמיים. כלומר, אני צריכה לעבור עליהם שוב (הם לא מלוכלכים מספיק
)

למעלה