שאלה ח-ד-ש-ה על בטן

• פותח הנושא 330i
  • פורסם בתאריך

330i

New member
תודה על כל התשובות, אבל

אני לא מבין מה אתם כ"כ מתפלאים ושואלים איך אפשר כאלה שרירים בבטן ? הבחור בתמונה בטח עובד על זה לא שנה ואפילו לא שנתיים ועם הזמן זה גודל כמו כל שריר ואין לו אחוזי שומן כאלה גבוהים אז רואים את זה יפה.. לדעתי ה"תעלות" האלה לא פחות יפים מהקוביות שלו כי קוביות יש לכל אחד שמתאמן הרבה זמן ויש לו אחוזי שומן נמוכים (אפילו לי רואים בבירור 6 קוביות בלי שאני אפילו מכווץ את הבטן ואני מתאמן רק חצי שנה) בכל מקרה תודה על התשובות, אני באמת אחפש תרגילים לשריר הזה, אני מאמין שזה באמת קשור לגנטיקה אבל שווה לנסות זה לא יזיק :)

לא מתלהבים. רק מקנאים

מה כל כך רע בחזה שלו? לא הבנתי. שרירי הבטן שלו בולטים מאוד. לא הייתי רוצה כאלה בליטות אצלי אבל רואים אצלו בבירור כל שריר בלי שהוא מתאמץ וזה נחמד. לגבי סטרואידים אני מקוה בשבילו שהוא לא לוקח כלום. לא מבין בזה ואני נגד בכל אופן.

330i

New member
שאלה ח-ד-ש-ה על בטן

אני יודע שכולם שואלים את אותם שאלות אבל זאת קצת שונה אני גם יודע שכל תרגיל לבטן עובד על כל הבטן פחות או יותר ... אבללללל איך גורמים ל"תעלות" האלה להופיע ? צירפתי תמונה... לא נראה לי שזה כ"כ קשור לבטן... אתם יכולים להגיד לי איזה תרגיל צריך בשביל זה ? הכוונה לשרירים למטה ליד המכנס שיוצרים "תעלות" כאלה.. תודה

zizu10

New member
דעתי

לא צריך שום תרגיל מיוחד. ה"תעלות" האלו נוצרות כאשר השרירים בבטן ובמותניים מפותחים.אבל נדמה לי ששרירי המותניים הם ש"יוצרים" את זה. לשרירים האלה קוראים OBLIQUES ואפשר לראות באתר EXRX תרגילים לשריר הזה. ביי

ואווו. איזה שרירי בטן

איך משיגים שרירים בולטים כאלה? הבנתי מהמאמרים כאן שאי אפשר להגדיל את שרירי הבטן משמעותית. אתם רוצים להגיד שמכאן נובע שלכולנו יש שרירי בטן כאלה אבל הם מכוסים בשכבות של שומן ולכן לא רואים אותם? זה מוזר. בתמונה הזו השרירים ממש גדולים ובולטים. משהו כאן לא הבנתי אני חושש.

בטן

סוף סוף שאלה שעדין לא נשאלה בפורום
1. כנס למאמרים בפורום 2. ה"תעלות" הללו הם תוצאה של גנטיקה, מסת שומן נמוכה, ומסת שריר גבוהה.

באם

New member
חוסר הבנה....

שרירים חלומיים שכאלו לא קיימים אצל כל אחד ?! חייבים להוולד עם הגנים הנכונים ?! .... אני לא רוצה שרירים מפלצתיים שכאלו ... אבל איך שהבנתי חשוב שאם כולנו נגיע למסת שומן כל כך נמוכה כמו לבחור בתמונה ונעבוד על שרירי הבטן באופן דיי מאומץ והחלטי אנחנו נראה תוצאות יפות... השאלה היא ... איך מגיעים לשלמות הזאת מבחינת שומן ?! זה פשוט מדהים הקטע עם ה"שומנומטר" הזה.... (פשש אי זה כיוניים אני אשמח לקבל את השם האמיתי
) מה התזונה הנכונה ? מה הספורט המתאים ? עשרות שאלות מוכנות בראשי איפה הלינק למאמר המתאים... ...

darkstar

New member
הבתור אחד שהיה קרוב לתוצאה

של הריבועים והתעלו האלו אני יכול לומר לך שזה דבר שמאד קשה להשיג לפחות לי. יש אנשים התאמנו יום אחד בחיים שלהם והם יכולים לאכול טונות של אוכל פשוט טונות ויהיו להם ריבועים בבטן מן הסתם הם גם לא ישמינו יש אנשים לעומת זאת שיש להם מבנה מותניים רחב כמו זה מתגלית השנה למשל שזכה ויש להם נטיה להשמנה וגם אני ככה בזמנו עבדתי 4 פעמים בשבוע 2 לפחות בחדר כושר + ריצה טובה של כמה ק"מ + תזונה נכונה עתירת חלבונים ודלת פחממות והייתי ממש שטוח אבל מה לעשות ריבועים ראו אצלי הרבה פחות מאצלו הם היו ממש מטושטשים ועל הבטן עבדתי ממש רצח תאמין לי ולא משנה כמה שהשריר שלי שם גדל והוא גדל לא מעט עדיין לא ראו את הריבועים בצורה כזאת עמוקה . היום אני כבר לא מתאמן ולא שטוח כמו פעם (היו ימים) אבל זה רק מוכיח שזה גם תלוי באמת בגנטיקה אבל חוץ מזה אם תעשה את מה שאני עשית תגיע לתוצאות שלא תתביש בהם אתה ממש תהיה מרוצה.

בטן

היום בחדר כושר , הגיע עיתון שנקרא "שריר ומוח" כמובן בתרגום סימולטני מאנגלית. והיתה שם תמונה של בחור חטוב ביותר , אשר בצד שמואל שלו היו לו שלוש "קוביות" ובצד ימין היו לו רק 2 קוביות . ממש דפקט גנטי ,זה היה מאוד מענין לראות.

רגבאית

New member
חחח

דפקט גנטי...בחחח שים לב שאצל הרבה מהמחוטבים הקוביות לא באותו גובה אבל על קובייה שלישית עוד לא שמעתי חחחחחחח

שים תמונה אם אתה יכול

מעניין. זה יכול להיות? זה לא שאין לו את הקוביה החסרה אלא פשוט נראה לי שלא רואים אותה. זה אולי מלמד על עבודה לא נכונה שלו על הבטן? הגיוני? איזה מוזר. זה שהשרירים לא סימטריים זה ראיתי אצל הרבה אנשים.

למעלה