שאלה חשובה... איך אני אמצא מישהי שגם תעריך את האהבה שלי?
Y yulinka New member 1/5/02 #2 קשה למצוא מישהי שגם תעריך וגם תאריך וגם לא תלחץ לקבוע תאריך טוב נו לא ישנתי כמעט 24 שעות...
D dr New member 1/5/02 #3 אני שואל ברצינות למה כל אחת שאני אוהב אף פעם לא מעריכה את זה? והלב תמיד נשבר.
נ נקודת מוצא New member 1/5/02 #4 היי, טוב לראות אותך שוב תכוון יותר גבוה. אם אתה מבין למה אני מתכוונת.
נ נקודת מוצא New member 1/5/02 #11 ודבר נוסף המחשב לא מחובר כל הזמן ולפעמים לוקח לי קצת זמן לראות מה כתבת.
D dr New member 1/5/02 #12 קצת קשה... לספר הכל בהתכתבות דרך הפלאפון כי אין לי מחשב ליד יש הצעות אחרות?
D dr New member 1/5/02 #14 אני מצטער... אבל זה באמת יהיה קשה לכתוב כל מה שקרה לי... אם יהיה לך רעיון..
D dr New member 1/5/02 #15 אני מצטער... אבל זה באמת יהיה קשה לכתוב כל מה שקרה לי... אם יהיה לך רעיון..
ל ליאן. New member 2/5/02 #21 לי יש רעיון! ../images/Emo62.gif תחליפו מספרי טלפון במסרים ותמשיכו משם.. dr היקר, אם אינך מסוגל להתבטא בשורה (מי יכול?), אני מציעה שתשיג מחשב נורמלי - אם זה אצל חבר, עבודה או באינטרנט קפה. כי הדרך הזו היא די בעייתית.
לי יש רעיון! ../images/Emo62.gif תחליפו מספרי טלפון במסרים ותמשיכו משם.. dr היקר, אם אינך מסוגל להתבטא בשורה (מי יכול?), אני מציעה שתשיג מחשב נורמלי - אם זה אצל חבר, עבודה או באינטרנט קפה. כי הדרך הזו היא די בעייתית.