שאלה חשובה

dht160

New member
שאלה חשובה

שלום לכל הגולשים בפורום . כבר הרבה שנים אני מעונין לנסוע לנו יורק ולבקר באולפי הטלויזיה הגדולים באמריקה , בעיקר ב NBC ולראות בסיוירם את האולפנים ולהיות נוכח בצילומי סדרות. ויתכן ויש לי את האפשרות לנסוע לנו יורק בקרוב, ואם כן תצטרף אלי חברה. אני מבקש לדעת אך אפשר להשיג כרטיסים לתוכניות , אני מת להשיג לפרק הסיום של חברים, וגם תוכניות נוספות. למישהו יש מידע על דרך ? אולי טלפון של אן בי סי ? של וורנר ? אפשר באינטרנט ? כל קישור או מידע יעזרו לי מאוד תודה גיא

Yaniv-DC

New member
לא תוכל.

למרבית התוכניות אין בשלב הזה של העונה (שמסתיימת בחודש הבא) כרטיסים. הדבר כולל את מרבית תוכניות הארוח וכמעט את כל הסיטקומים. הסדרה חברים גם אינה מצטלמת בניו יורק, אלא בלוס אנג´לס. רוב התוכניות להן יש כרטיסים, אלו הן תוכניות בתי המשפט למיניהם. ג´יי לנו, לטרמן, SNL, רוזי אודונל - לכולם אין יותר כרטיסים עד לסיום העונה. אם תכנס לאתרי האינטרנט של הרשתות, תוכל למצוא מידע. לכמות נכבדה של תוכניות אין אפשרות להזמנה מראש, אלא הגעה למקום הצילומים בשעה 7 בבוקר ולהמתין לביטולים. מה שכן אפשר, זה להכנס לסיור המודרך באולפני NBC ברוקפלר סנטר, רואים את האולפן של רוזי, SNL, חדשות NBC ועל איך עושים מהאולפן הפיצפון שלהם משהו ענק... נחמד, לא יותר. טיסה נעימה!

מאטריקס

New member
בכל זאת זה משהו מצוין!

נחמד? לראות את האולפן שצולמו בו מיליון סדרות טובות (ER, חברים, Jay Leno, SNL, David Leterman), זה לא ממש "נחמד" לפי דעתי, זה משהו ענק! ו- SNL שזאת תוכנית שאני מת עליה, אז אם אני אהיה באולפן שלה אז כבר אני אתעלף... ___________________________________________ נעים מאוד, אני חדש פה, וקוראים לי מאט...

mirikel

New member
גם אני הייתי בסיור של NBC

ואני חייבת להסכים עם יניב שהוא נחמד אבל לא יותר מזה בכל מקרה תהנה מהטיול ל - NY זאת עיר מדהימה (הגעגועים אוכלים אותי)

אני לא הייתי בסיור עצמו, אבל הייתי

בחנות, ולא הצלחתי להוציא את עצמי משם במשך שעות. מוכרים שם דברים ממש מגניבים, כמו חולצות סיינפלד עם הכתובת: " master of my domain".... וגם הצטלמתי על מסך כחול לתכנית של ג"יי לנו. ממש מגניב! הוא שואל שאלות, אתם עונים וכל זה נערך בקלטת ונראה ממש אמיתי! אפשר עם קונאן אובריאן - הרבה יותר מופרע! או להגיש את התחזית עם אל רוקר. לא להחמיץ!!!

SaberTooth

New member
גם אני הייתי שם!

בחנויות בילית שעתיים וחצי (אני יודע זה מעט, אהל הייתי חייב ללכת!), ולא היצתלמתי לג´י לנו, נגמר לי הכסף
אבל באמת אם נוסעים לניו יורק! לא להחמיץ את המקום הנפלא זה!

מאטריקס

New member
כן גם אני הייתי שם...

הצטלמתי שם גם על מסך כחול רק לחברים... אני תכננתי על מה יהיה הפרק, ומתוך כל העונות וכל הפרקים העמוסים הם מדברים איתך ככה.. נגיד אתה מתכנן לומר: "אני חושב שאמרתי את זה יותר מדי חזק.." ואתה רוצה שרייצ´ל תסכים איתך ותגיד: "כן..." אז אתה מבקש מאיזשהו איש להצטלם יושב על ספה כזאת שדומה לזאת בבית הקפה על מסך כחול, ואתה מדבר. אם אתה רוצה אחר כך שרייצ´ל תגיד "כן... אני חושבת כך", אתה מבקש ממנו את זה, והוא במחשב כותב "כן... אניח חושבת כך" ואז מתוך כל תסריטים של הפרקים הוא מוצא לך תוצאות... יחד עם התסריט יש במחשב את הקטע בפרק, והוא מחבר את זה... ואם המחשב לא מוצא את המילה הזאת אז הוא כותב את המילה הכי קרובה שרייצ´ל אמרה אי-פעם...: "כן..." ואז מוניקה מוסיפה: "אני חושבת כך..."... והאיש מראה לך קטעים בהם הם אמרו את המשפט הזה ואתה בוחר באיזה קטע שאתה רוצה... ואם נגיד הדמויות אומרות את המשפט הזה אבל לא בבית הקפה, אז הם לוקחים את הדמות ומדביקים אותה במחשב אל בית הקפה... בקיצור, זה נראה כל כך אמיתי כאילו אתה מדבר עם הדמויות... וזה מגיע אליך עם קלטת... בטח לא כל כך הבנתי על מה אני מדבר... אבל אל תדאגו כשתגיעו לשם תבינו... ואלה שהיו שם כבר לפני די הרבה זמן, אני יודע שלא ראיתם את זה כי זה מאוד מאוד חדש... לפני חצי חודש זה רק נהיה קיים...

Yaniv-DC

New member
אמממ...

דיויד לטרמן אינו ב-NBC, אין לו כרטיסים, ג´יי לנו, אי אר, חברים אינם מצולמים בניו יורק, ואולפן SNL זו ערימת קרשים שלא מזכירה דבר מאיך שזה נראה באמת.

חוץ ממה שיניב אמר..

פרק סיום העונה של חברים כבר צולם............... ועכשיו יש קשיים בלקבל כרטיסים לצילומים שם מאז האירועים של ה-11 בספטמבר..

למעלה