שאלה חשובה

לילי123456

New member
לא נראה לי...

לפחות אני לא

מממ

לצערי אני לא התאפקתי :) ובאמת שזה לא בגלל שאני לא אוהבת אותו, אנחנו כבר שלוש שנים ביחד והקשר שלנו מדהים זאת סטיגמה נפוצה שחברות של קרביים בוגדות לפחות ממה שידוע לי...

michelle2113

New member
לא. את תאבדי אותו לנצח אם הוא יגלה זאת ממקור

אחר, או אחרי מלא זמן. תהיי כנה, זה מתכון טוב לקשר טוב.

גם אני לא רציתי

ובטח ובטח שלא תיכננתי והתכוונתי... אני אוהבת אותו כולכך אבל מצד שני הבדידות הזאת שוחקת והורסת אותי מבפנים

אז תפרדו אם קשה לך

לדעתי אין טעם להמשיך ככה.אף אחד לא יבקר אותך אם תפרדו, זכותך לא להרגיש בודדה, אבל אסור לך לפגוע במישהו שאוהב אותך. אם יש משהו שאני לא אסלח עליו זה בגידה. אני כל כך לא אוהבת את המשפט :" אני חושבת עליך אבל שוכבת עם כולם"... כמובן שהמשפט מוקצן יחסית למקרה שלך...

האמת

שלא חיפשתי פתרון כמו שאמרתי,אני אוהבת אותו ובהחלט לא מגיעה לו התנהגות כזאת מצידי רק רציתי לדעת אם יש עוד מישהיא.. חוץ מזה נורא קל להגיד למשיהיא אחרת "תיפרדו" אבל אנחנו קצת יותר משלוש שנים ביחד וכמובן מתכוונים להמשיך

אם אתם מתכוונים להמשיך

כדאי שהוא ידע איזה מן חברה יש לו. באמת שאני לא באה לבקר אותך, אבל לא מגיע לו. תני לו להחליט לבד אם לסלוח לך או לא. פה את לא תמצאי הזדהות, מצטערת.

devilz

New member
אוקיי..

לך יש זכות לא להרגיש בודדה..ולא להתגעגע ולדאוג ולהשתגע כל הזמן.. יש לך זכות שיהיה לך טוב... יש לך הרבה זכויות... אני כאדם בלי קשר למצב.. אני סולדת מבגידות.. אולי כי לא הייתי במצב הזה.. שיש לי אפשרות לבגוד.. אחד הדברים שחשובים לי בקשר ... זה אמון.. בגידה היא שבירת אמון... שאני לא אוכל לסלוח עליה... אני לא אומרת לך ... תיפרדו... אבל אני בהחלט אומרת לך לשבת עם עצמך ולחשוב על הכל.. על מה שהוביל לבגידה... על הרגשות שלך.. ולהגיע למסקנות שלך... ולנהוג לפיהן... כי להמשיך קשר שמבוסס על קשר... זה קשה.... ולא הוגן... כלפיו... שוב.. לא בהכרח להיפרד... אבל מאיפה שאני רואה את זה.. לפחות לספר לו... כאמור אתם 3 שנים ביחד.. אני לא בטוחה עד כמה הוא ימהר להשליך את זה לפח... ואולי... ואולי.. גם להיפרד זה אופציה.. לא משנה מה תיבחרי... בהצלחה

B o o o o M

New member
קל להגיד זה נכון

אני רק אומרת לך מה שאני הייתי עושה. אני בן אדם כזה שאין לו אופי בוגדני. אני אעדיף לסבול בעצמי לפני שאעביר בן אדם בסבל כזה. ו-ואללה אם אני הייתי בוגדת לא הייתי יכולה להסתכל לו בעיניים. אז אני הייתי נפרדת ישר. ועוד לפני. אולי כדאי שתשיגי לעצמך קצת אופי ותחליטי אחת ולתמיד מה את רוצה לפני שתפגעי בכל האנשים הכי חשובים לך

McBlack

New member
לא, וגם לא חושבת על זה ../images/Emo4.gif

אנשים אחרים (כאלה שאני בקשר/עלולה ליצור קשר איתם) לא ממש עושים לי את זה... נהייתי סנובית בקטע הזה
באופן תיאורטי אני יכולה להבין למה אפשר להגיע למצב כזה, אבל אני בכל זאת חושבת שאחרי 3 שנים של קשר את יכולה לעשות למצפון שלך טובה ולספר לו
למרות שאם כבר אז היית צריכה לספר לו בהזדמנות הראשונה שהייתה לך, אני בטוחה שהוא היה מצליח לעכל ולהבין את התיסכול המיני... כל עוד אין רגשות מעורבים בעניין, מן הסתם. למרות שהוא עלול לפרש את זה כ"זאת תחילתה של ידידות מופלאה בינה לבין כל גבר מזדמן שיקרא בדרכה" ויציע פרידה כתשובה לתסכול וכו'... כך או כך, דברי איתו על זה.

למעלה