שאלה חשובה מה הקטע של הנעליים? זה באמת יותר נוח או משהו , או שזה עניין של סטייל...?אני באמת שואלת..
ר רותניפוז New member 2/5/07 #1 שאלה חשובה מה הקטע של הנעליים? זה באמת יותר נוח או משהו , או שזה עניין של סטייל...?אני באמת שואלת..
P patrik6 New member 2/5/07 #2 אמממ אני לא כלכך יודע אבל זה נוח ונירא לי שזה גם ביגלל שהם שטוחות זה יותר נוח אני לא כלכך בטוח וזה בטח גם ביגלל הסטייל
אמממ אני לא כלכך יודע אבל זה נוח ונירא לי שזה גם ביגלל שהם שטוחות זה יותר נוח אני לא כלכך בטוח וזה בטח גם ביגלל הסטייל
ר רותניפוז New member 2/5/07 #7 תודה.. כשיהיה לי כסף אולי אני אבדוק את זה, בנתיים נלך על העיקרון שהיופי זה לעשות הכל עם מה שיש לך.
Y yonisk8 New member 2/5/07 #3 לי יותר נוח בגלל הסולייה השטוחה עם נייקי שוקס לדוגמה לא הייתי מגיע לאותה הרגשה של נוחות על הסקייט חוץ מזה זה גם יפה
לי יותר נוח בגלל הסולייה השטוחה עם נייקי שוקס לדוגמה לא הייתי מגיע לאותה הרגשה של נוחות על הסקייט חוץ מזה זה גם יפה
L lior hershkovitz New member 2/5/07 #4 .... זה נעליים במיוחד בשביל סקייט כמו שיש נעליים רק לכדורסל או רק לכדורגל אש יש גם לסקייטבורד נעל שמתאימה
.... זה נעליים במיוחד בשביל סקייט כמו שיש נעליים רק לכדורסל או רק לכדורגל אש יש גם לסקייטבורד נעל שמתאימה
M msn1 New member 2/5/07 #5 שאלו למה זה אבל יותר חזק, מגן במקומות שצריך להגן, הרגשת סקייט, דברים נגיד כמו הגנת שרוכים נגיד גם זה פונקציונלי בלאגנים
שאלו למה זה אבל יותר חזק, מגן במקומות שצריך להגן, הרגשת סקייט, דברים נגיד כמו הגנת שרוכים נגיד גם זה פונקציונלי בלאגנים
S super skater New member 2/5/07 #6 אוקיי ככה הסולייה של נעל סקייט שטוחה שזה עוזר מאוד וגם הנעל עצמה נשחקת פחות מהר...