שאלה חשובה שעושים MANUEL הקרש צריך לגעת בריצפה או לעשות רק על הגלגלים?
D DeadFish New member 13/4/02 #1 שאלה חשובה שעושים MANUEL הקרש צריך לגעת בריצפה או לעשות רק על הגלגלים?
D DeadFish New member 13/4/02 #5 זה לא נשמע לי הגיוני... שעושים את זה בלי הקרש אני לא מצליח לעמוד על שני גלגלים בלי קרש
F fentoozler New member 13/4/02 #6 כי אתה רק מתחיל לפי מה שהבנתי צריך אימונים בשביל זה ויש גם כאלה מעולים שלא מצליחים לעשות את זה הרבה זמן
כי אתה רק מתחיל לפי מה שהבנתי צריך אימונים בשביל זה ויש גם כאלה מעולים שלא מצליחים לעשות את זה הרבה זמן
F fentoozler New member 13/4/02 #8 רציני אני מכיר כמה סקייטרים יותר טובים ממני שאני עושה עימנואל(ככה אני קורא לזה) יותר טוב מהם כנראה הם פשוט לא התאמנו על זה
רציני אני מכיר כמה סקייטרים יותר טובים ממני שאני עושה עימנואל(ככה אני קורא לזה) יותר טוב מהם כנראה הם פשוט לא התאמנו על זה
T TIS New member 13/4/02 #10 אני יכול להחזיק במקום מניואל בערך חמש שניות (זה לא הרבה) וחבר שלי שהוא בליידר בכלל (!!!) הצליח יור ממני. זה הכל קשור לאימון
אני יכול להחזיק במקום מניואל בערך חמש שניות (זה לא הרבה) וחבר שלי שהוא בליידר בכלל (!!!) הצליח יור ממני. זה הכל קשור לאימון