שאלה חשובה

שאלה חשובה

בס"ד סליחה שאני מתפרצת אבל משהו יודע אם יש פורום לניתוח ציורי ילדים? את מי אני יכולה לשאול?

כי19

New member
אין כזה פורום.את יכולה להכניס לכאן

או לפורום וואלה גרפולוגיה,ואולי יתמזל שמישהו שיודע גם ציורי ילדים יתן לך כיוונים מסויימים. תעלי לכאן וננסה לעזור עד כמה שניתן.

samwised

New member
דווקא יש

http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-1334-18107,00.html פורום פעיל מאוד של מיכל וימר המתוקה, למי שמעוניין. דפנה

כי19

New member
דפנה תודה רבה,ממש לא ידעתי על

קיום הפורום הזה.ודווקא חיפשתי הרבה באינטרנט.יחסית זה חדש לא?פחות משנה או מקסימום שנה. בכל מקרה יישר כוח דפנה.

samwised

New member
יישר הכוח הוא למיכל

שמחזיקה את הפורום ההוא ממש יפה. כדאי לך לבקר שם ויש לה גם אתר וניוזלטר מושקעים. חבל שלא דברנו קודם... דפנה

כי19

New member
נכון.אבל את האתר אני מבקר כבר מזמן.

דפנה,האם את מנתחת גם ציורים?

samwised

New member
כן

אבל כיום אני ממוקדת יותר בטסטים גרפיים (וארטג, עצים, כוכבים-גלים, איש, משפחה) וגם מלמדת את נושא המבחנים לגרפולוגים וכאלה שסיימו קורס תלת-שנתי בערך אחת לשנה. דפנה

samwised

New member
תודה רבה כי19

בינתיים אני באמת מתכוונת לעלות (על מטוס אל על) ולהצליח (בהרצאה בפני גרפולוגים אמריקאים בשבוע הבא). תחזיקו לי... דפנה

samwised

New member
תודה ענקית לכולכם

איזה מפרגנים אתם!!! מצויידת בכל האנרגיות הטובות האלה, אין ספק שאצליח בהרצאה, או לפחות בשופינג - כמו למצוא לאודי איזו פאה חדשה למשל. אין כמו הסוהו לפאות אפרו, בלונדיניות ומנומרות. דפנה

דפנה, השיער צמח ל: 6 מ"מ ואני

או טו טו מתגייס למארינס, תבדקי שם אם ניתן לקלוט אותי. נסיעה טובה.

בסדר, תביאי קוקיות בכמה צבעים

ואם יהיה שם "מבצעים" תקני לי סט של תחתוני בוקסר, יש לי פגישה חשובה.

למעלה