שאלה חשובה! יש לימודים מחר? (4\7)
S shlulit New member 6/4/02 #3 כן, אחרי שלוש שבועות של חופש חוזרים.. עכשיו צריך שוב להסתגל לבי"ס ועד שזה יקרה כבר נצא לחופשת בגרויות..
כן, אחרי שלוש שבועות של חופש חוזרים.. עכשיו צריך שוב להסתגל לבי"ס ועד שזה יקרה כבר נצא לחופשת בגרויות..
ל ליה אביב New member 7/4/02 #4 ננה- בננה, לי אין בית-ספר! ולמי שחושב שסיימתי מוקדם עקב בגרות נפשית, טעות בידכם ליה שככל הנראה נפל לה משהו כבד על הראש
ננה- בננה, לי אין בית-ספר! ולמי שחושב שסיימתי מוקדם עקב בגרות נפשית, טעות בידכם ליה שככל הנראה נפל לה משהו כבד על הראש
ג גלי® New member 7/4/02 #5 אתם רוצים להגיד לי שסופסוף נגמר החופש של הבת שלי , ומתחיל זה שלי ?! יוהההההווווו ! גלי - שנפלה לה ליה על הראש ...
אתם רוצים להגיד לי שסופסוף נגמר החופש של הבת שלי , ומתחיל זה שלי ?! יוהההההווווו ! גלי - שנפלה לה ליה על הראש ...
ל ליה אביב New member 7/4/02 #8 לא, רק 1.73 ובעצם ענית על השאלה שלי, לא? צריך להיות הפרש של פחות מ- 130 יחידות בין הגובה למשקל? (כלומר, אני אמורה לשקול יותר מ-43 קילו על מנת שיגיסו אותי) ליה
לא, רק 1.73 ובעצם ענית על השאלה שלי, לא? צריך להיות הפרש של פחות מ- 130 יחידות בין הגובה למשקל? (כלומר, אני אמורה לשקול יותר מ-43 קילו על מנת שיגיסו אותי) ליה