שאלה חשובה

motti13

New member
שאלה חשובה

שאלה חשובה למי שיכול לעזור, הפסדתי אתמול על אינטר 900 שקל באתר של הטוטו, כי שמתי שהם יקחו את הגביע והם עפו כידוע, סימנתי את זה כשהיחס היה 11 והדפסתי את הקבלה, עכשיו אני רואה שבקבלה, אם הייתי זוכה הם שינו את הקבלה לפי 8, זאת אומרת שאם הייתי זוכה הייתי מקבל רק פי 8 ואם קח לא בטוח שהייתי שולח, אפשר לעשות אם זה משהו, או שחבל על הזמן...

חבל"ז, יש לך רק פרק זמן מסויים

להתחרט אחרי ששלחת טופס, במקרה שלך זה אבוד לצערי, בפעם הבאה שים לב למה שכתוב על הטופס ואז תוכל לבטל באותו רגע.

motti13

New member
לא הבנת

לא הבנת שפיץ, ששלחתי זה היה פי 11 אחרת לא בטוח שהייתי שולח, עכשיו אני רואה שאם הייתי זוכה הם הורידו לי את היחס ל -8

DrBall20

New member
אז יגידו לך: "מה אכפת לך הם בכל

מקרה עפו"?! צודקים תכלס.. אתה רוצה לתבוע אותם על מה יקרה אם..?? זה יכול להיות מעניין אולי ככה נעקוץ את המועצה!!!

motti13

New member
בסדר

זה שאכלתי אותה זה לא קשור, זה רק מעצבן זה שאם הייתי זוכה במקום לקבל 8800 שזה מה שהיה רשום אם הייתי שולח בתחנה, הייתי מקבל רק 6400 שקל,בגלל ששלחתי באינטרנט. זאת אומרת הם לא משלמים על טעויות רק אנחנו...

near33

New member
לכן אני אומר תעבור לסטנלי

תקבל יחס יותר גבוה , תוכל להמר על כל משחק בסינגל

אם רשום לך סכום זכייה מסויים

לדעתי אתה זוכה בו גם אם הורידו את היחס אבל יכול להיות שאני טועה, אני יודע שברשת הזכייה היא בהתאם ליחס שאתה תופס , לדעתי אם לא עושים ככה גם בווינר אז זה עוד סיבה למה לא לשלוח ווינר

מוש22

New member
היו מחשבים לך לפי 11 ולא לפי 8 .

זה על אותו העיקרון של שינוי היחסים במשחקים רגילים בתוכנית הווינר. כאשר שלחת על משחק מסויים ביחס מסויים,ולאחר מכן שונה אותו היחס (כמו במקרה שלך), אז היחס הראשוני לפני השינוי הוא זה שיתקבל כזכייה,כמובן אם אכן זכה. אז אם אינטר היו זוכים היו מכפילים לך את סכום ההימור פי11.

motti13

New member
יכול להיות

יכול להיות שאתה צודק, אבל כששלחתי את הטופס וזה היה פי 11 על אינטר, שמרתי את זה בתיבת הדואר כהוכחה ועכשיו אחרי כחודש אני רואה שההוכחה מופיעה בפי 8... אם הייתי שולח בתחנה זה לא היה קורה,

למעלה