שאלה חשובה

• פותח הנושא md2g
  • פורסם בתאריך

md2g

New member
שאלה חשובה

למישהוא יש מושג כמה כסף לוקחים על מכס לזה שאני מביא לארץ מצילה מארצות הברית ? ואם כן אז איך אני עושה שלא יקחו לי על זה כסף?

H A J Y

New member
אז שישים את זה בקייס ואם ישאלו אותו

(לא שישאלו אותו) שיגיד שהוא הביא את זה

nirbenzion

New member
הזמנה של ציוד מחו"ל

שלום לכולם האם מישהו הזמין מצילות/סנרים באמצעות רכישה באינטרנט ? מבחינה כלכלית האם כדאי ? האם המחיר זול יותר ? מה לגבי משלוח ? אתר מומלץ ? האם יש סיכון ? הרבה שאלות אני יודע... תודה מראש ניר

brass monkey

New member
אני הייתי

המתופף פשוט תותח. כל ההופעה הסתכלתי רק עליו.... אתה מכיר אותם? כי אם לא, אני ממליץ. זה המתופף האהוב עלי. היתה הופעה מעולה. הם פשוט נשמעו מעולה. עשו הרבה שירים... פשוט היתה אחלה הופעה.

tb 181

New member
מכיר לעומק כבר הרבה זמן..

וגם בהופעה הייתי, והיא בהחלט היתה מעולה.. סתם מעניין אותי לראות מה הנוכחות שהיתה מהפורום..

brass monkey

New member
../images/Emo32.gif שאלה בקשר ללהקות ג'אז

אני מתופף מתחיל יחסית.. ורציתי קצת לנסות להתחדש ולעבור מהרוק קצת לג'אז... יש לכם אולי המלצות ללהקות שקודם כל - יהיה כיף לשמוע? וגם, לרמה שלי, וקצת מתקדמת יותר (שיהיה לי כיוון קדימה) ? (וכמובן גם רמות גבוהות) אני אשמח להמלצות.... תודה! ואין עליכם!

Gutterball

New member
תנסה את The Greyboy Allstars

הם לא ג'ז קלאסי אבל בהחלט כיף לשמוע אותם, יש להם אחלה מתופף [ואגב אנ'לא בטוח הם ג'ז או פיוז'ן אבל בכל מקרה, תנסה]. האתר שלהם greyboyallstars.com [לך ל-music ותשמע חומר שלהם]

ג'אזזזזז

תשמע את Jazz messengers עם ארט בלייקי כדי לקבל הבנה של סווינג מדויק וזורם. יש לו אחלה נגנים כך שתוכל להינות עם מהסולואים שלהם. טוב למתחילים! Yellowjackets עם וויליאם קנדי (המתופף). גרובים מעניינים יותר ורכות שבא לך למות ממנה. קצת מתקדם יותר. כל דיסק של chick corea במיוחד אלו של הacoustic band שלו. דייב ווקל האגדי הוא חובה לכל מי שרוצה לשאוף לאן שהוא, לפי דעתי. גם סטיב גאד (ב The mad hatter למשל) מייצר רצון להתאמן שעות. והכי אהוב עלי הוא Love supreme של ג'ון קולטריין. קודם כל אני מטורף על הדיסק הזה בלי שום קשר למתופף. הוא קצת הארדקור אז תכין את עצמך מראש. אבל אלבין ג'ונס הוא המאסטר, מבחינתי, של הסווינג הקיצוני. הוא פשוט ענק בתקליט הזה, אבל קצת קשה לקלוט את הקצב שלו לפעמים. מומלץ בחום.

n0p

New member
A Love Supreme זה לא הארדקור

שישמע את Free Jazz של אורנט קולמן. זה הארדקור.

master drums

New member
למה שיבקשו דווקא מאח שלך מכס?

אני הבאתי 2 מצילות,אחת קראש ואחת ספלאש,כל אחת עם סטנד משלה(זרוע קטן),שמתי בתוך מזוודה ולא שאלו. שתיהן היו במקרים שונים אבל עדיין מארה"ב.

למעלה