שאלה חשובה

ליטל 061

New member
שאלה חשובה

שלומ לכולמ...! אני יוצאת עמ בחור למעלה מ-5 חודשימ הוא בחור מקסימ ונפלא שאני מאוד אוהבת,יש בעיה אחת והיא שהוא עצבני,מכל דבר קטנ הוא מתעצבנ ולא מדבר יפה, לקנאה שלו כבר התרגלתי אבל אני פוחדת שזה ייהפכ למשהו חמור? כיצד ניתנ לשנות עצבימ והאמ אפשר? תודה...

תגובה

צריך לקבל כל אדם במדה המתאימה לנו לפי מכלול אופיו. אם הוא בחור מקסים, לא נורא שעצבני. נסי להיות רגועה ונעימה אתו, ואולי אז גם יהיה רגוע אתך. קנאה חשובה בקשר זוגי, כשאינה הרסנית. מותר לך לפגוש ידידים, ואל תתני לו למנוע ממך. אסור לך ליצור מגע זוגי עם אחר, כשאת חברתו.

ליטל 061

New member
תגובה

אינ לי ידידימ ולו כבר אינ ידידות כי זה קשר רציני וזה מה שאנחנו מאמינימ שצריכ להיות השאלה אמ זה יכול להיות הרסני.

נ ט ע 9 1

New member
עצבני?..

על מה יש לו להיות עצבני?.. אין לך ידידים ש'יהרסו' ת'קשר(הוא דאג לזה) וגם לו אין ידידות משתמע מדברייך, אז מדוע כועס?.. משכנתא?.. ילדים?.. חובות?... אבא בכלא?.. לא יודעת כבר מה יכול לגרום לאדם להיות עצבני.. לא אמרת שהוא כעס עלייך על משהו צפציפי, אלא שהוא טיפוס עצבני(שוב, כך רק הסקתי מדברייך) את באמת רוצה לבלות את חייך עם בנאדם עצבני(אלא אם כן זה סתם להעביר ת'זמן, אבל רשמת קשר רציני) עדיף לנתק קשר מטיפוסים כאלה בזמן..(5 חודשים זה בזמן.. זה לא 3 שנים יחד.. אלא פחות גרוע) נסי לברר מהיכן נובעת העצבנות והכעס הזה, שלא תמצאי את עצמך כותבת מחר על זה שהוא מתעצבן עלייך, כי אז זה כבר יכול להתבטא באופן לא כ"כ טוב, כמו משהו שמישהי כבר רשמה פה על החבר שלה, שהוא היה מקלל ומרביץ, לא בבית סיפרנו ולא בשביל אף בחורה ראויה. יש הרבה תכונות נסבלות, אם את מצליחה לסבול את התכונה הזו אצלו סבבה, אבל אם לא תניחי לו ומהר, כי זה עוד יחסית תחילתו של קשר.ולא אמור להיות 'עצבני' אוףף עכשיו אני עצבנית..!! חחחחחחח סתם.. אם לא תביני מקור אמיתי לאופי הזה, אז פשוט תניחי לו חפשי מישהו יותר רגוע, שלא יתעצבן על כל ריב/ויכוח שלכם יחד, בטח מכל ויכוח הוא עושה ריב, את לא באמת רוצה את זה, נכון?... (בטח עכשיו את אומרת לעצמך:"אבל אני אוהבת אותו", קחי בחשבון שגם אותו לא הכרת בהתחלה ולא הרגשת אליו כלום לפני שהכרת אותו, רגש הוא דבר שתוכלי לפתח לאדם אחר.. בהצלחה)

ליטל 061

New member
תודה מתוקה

את ממש צודקת הוא מתעצבנ מכלומ וזה מה שמפחיד אותי,כשהוא רוצה הוא הכי מדהימ בעולמ אבל כשהוא מתעצבנ אני ממש פוחדת וכנראה שאת צודקת ואני צריכה לעזוב... תודה מתוקה.

nate2000

New member
כמה דברים

א. אותיות סופיות..... יש חייה כזאת במקלדת. ב. נשמע שהבחור קצת לא מאוזן ומוציא על כולם את התסכולים שלו כי לא יודע להתמודד עם זה בדרך אחרת. ג. האם זה מתאים לך קשר כזה?

ליטל 061

New member
חחח

אינ פה אותיות סופיות יש פה בעיה עמ זה. שנית,כנ הוא מתעצבנ מכלומ,כנראה שזה באמת לא מה שאני מחפשת...

תעזבי אותו מהר

אי אפשר לשנות אופי דרלינג בתור אחת שיצאה עם בחור עצבני והתחתנה איתו בסוף והתגרשה ממנו מהר למה לחיות בלחץ ועצבים שאפשר לחיות בשקט ורוגע? אם חשוב לך את עצמך - תעזבי אותו מהר ואני אומרת לך מניסיון שלי

ליטל 061

New member
תודה

תודה על העצה,למרות שזה קשה לשמוע אבל לפעמימ בחיימ צריכ ללמוד מטעויות של אחרימ.

למעלה