שאלה חשובה...

MeWithoutU

New member
שאלה חשובה...

יש לי חתול שהייתה לו חסימה בדרכי השתן ונתנו לו אוכל C/D דיאט משהו...(מה שהווטרינר המליץ) וזה מה שהוא צריך לאכול לתמיד... עכשיו אבא שלי קנה אוכל חדש... אבל אני רוצה לדעת אם גם הוא כמו ה C/D דיאט...לחתולים שהייתה להם חסימה בדרכי השתן... לאוכל קוראים - Eukanuba - Veterinary Diets - Struvite Urinary Formula של חברת IAMS מישהו מכיר את האוכל הזה???האם הוא באמת כמו ה C/D...לחתולים שהייתה להם חסימה??? הוא שאסור לו לאכול את זה וצריך להביא לו את ה C/D???

תלוי על איזה רקע הייתה לו חסימה

אם זה על רקע של קריסטלים ואבנים מסוג סטרויט אז האוכל מתאים. שני האוכלים עובדים בצורה דומה על החמצה של השתן. מהיכן הוא קנה את האוכל ? בטח מהוטרינר שלכם ואני מניחה שהוא יודע איזה אוכל מתאים לחתול. האבנים הכי נפוצות בחתולים הם מסוג סטרוויט ואוקסלטים. האם החתול השתפר מאז שהוא אוכל את האוכל ?

MeWithoutU

New member
אמממ...

אין לי מושג על איזה רקע הייתה החסימה כנראה שאני אתקשר לוטרינר ואשאל... אבא שלי לא קנה את האוכל החדש מהוטרינר...לא יודעת מה לעזאזל עבר לו בראש שקנה את זה... מה הכוונה השתפר??? הייתה לו חסימה...הוא לא יכל להשתין...כאב לו והוא בכה...לקחנו אותו לוטרינר עשה לו טיפול ונתן לנו את האוכל C/D שיאכל לתמיד רק את זה... ומאז הוא בסדר גמור...ממש כמו לפני שהייתה לו חסימה... ועד עכשיו לא נתקלנו בשום בעיה והכול טוב...

האוכל מקביל ואין סיבה לדאגה

יש מזונות כאלה למספר חברות, והם בגדול מאד דומים. אני מבין את החשש מההחלפה, כי עד עכשיו הוא אכל את המזון השני והכל היה בסדר, אבל אין סיבה לדאגה. אם אתם בכל זאת לא רגועים - אפשר לעשות בדיקת שתן ולראות מה ה PH של השתן. מטרת המזון הזה היא לשמור את ה PH יחסית חומצי, ורואים את זה בבדיקה בקלות

למעלה