שאלה חשובה!

osnnat

New member
שאלה חשובה!

תאריך הגיוס שלי הוא ביולי. הייתי אמורה לקבל זימונים בדצמבר כבר מכיוון שזה היה סבב המיונים הראשון אבל לא קיבלתי בגלל שהייתי ממוינת למודיעין. עכשיו, אחרי שחתמתי ויתור אני מקווה מאוד שישלחו לי זימונים בסבב הבא, במרץ (אם אני לא טועה) דירגתי בעדיפות הראשונה במנילה מיונים לתפקידי הדרכה ופיקוד ביחידות השדה ובבסיסי הטירונות. האם זה נכון שאם כן אקבל זימונים שמגוון תפקידי ההדרכה שהוצע במיונים בדצמבר היה גדול בהרבה ממגוון תפקידי ההדרכה שיוצע במרץ מכיוון שכבר בסבב הראשון קיבלו המון בנות שבעצם ממלאות את המקום לתפקידים הנחשקים יותר?! ואם עד תאריך הגיוס שלי אקבל זימון אחד או לא אקבל זימון בכלל האם מומלץ לדחות את הגיוס למחזור שאחריו רק בשביל לקבל זימונים נוספים? ואם כן, איך עושים זאת. זה ממש מדאיג אותי! אשמח לקבל תשובות.

osnnat

New member
כלכך

מחכה לתשובה. מישהו מבין מה אני עוברת ויכול לספק לי מידע?!?!

Netuuu

New member
...

עברתי בדיוק אותו דבר, וחוששת בדיוק מאותם הדברים.

osnnat

New member
באמת?

ומתי את מתגייסת? שאלת אנשים מה לעשות עם המצב? מה דירגת במנילה בעדיפות ראשונה?

Netuuu

New member
אממ..

אני אמורה להתגייס ב-16.7.07. התקשרתי ללשכ"ג לשאול אותם למה לא הגיעו לי זימונים עוד בסבב הראשון, כי חתמתי בערך חודש לפני זה ויתור. מסתבר שלא הודיעו ללשכ"ג שחתמתי את הויתור. בלשכ"ג אמרו לי שהזימונים יגיעו לקראת מרץ. חוץ מזה אין לי יותר מושג. הדירוג הראשון שלי היה לאשכול הדרכת אוכלוסייה אזרחית.

chenza

New member
גם אני באותו מצב..

גם אני חתמתי ויתור ממודיעין ואני מחכה לסבב הזה של המיונים..מקווה שיהיה טוב.. אני אשמח לראות את התשובה לשאלה..כי אני באותו מצב בידיוק..

Kick SsS

New member
זה ממש לא נכון

לכל תפקיד ותפקיד יש מספר מחזורי גיוס בשנה (או שלפחות אני מאמינה שמספר התפקידים אליהם יש גיוס אחד בשנה בלבד הוא מצומצם), וגם לתפקידים של הדרכת יח"ש.. בכל מקרה, שמעתי פעם שמיוני אוגוסט הם השלמה, וגם לגבי זה אני לא בטוחה. אני ממש לא חושבת שמיוני מרץ הם מיונים שבהם יש פחות תפקידים. ובכל מקרה, כדאי לוודא שאת מקבלת מיונים לסבב הבא..(טלפון למדור קד"צ)

למעלה