שאלה חשובה

שולית23

New member
שאלה חשובה

יש לי ג'אקו בן 7 חודשים הוא לא מרגיש טוב הוא לא אוכל לא שותה ורק משלשל אתמול לקחתי אותו לוטרינר שאמר שיש לו דלקת במעיים וכמובן נתן לנו אנטיביטיקה כדי להמשיך לטפל בו אני נותנת לו לשתות עם מזרק בכדי שלא יאבד נוזלים השאלה שלי האם נראה לך שהוא ישרוד את זה או שאין כל כך סיכויי וכמה זמן מתחילת הטיפול יהיה אפשר כבר לראות שיפור דרך אגב כל שאר הבדיקות שלו היו מעולות יש לו משקל מצויין לדברי הוטרינר אני מאוד מודאגת אשמח לקבל תשובה

האם יש שיפור מאז תחילת הטיפול?

לתוכים יש כל מיני גורמים לדלקות מעיים, בין השאר שמרים (סוג של פטריות) במערכת העיכול. לרוב כדי להחליט על הטיפול המתאים אני עושה משטח צואה ומסתכל במיקרוסקופ. לנסות אנטיביוטיקה כשלב ראשון זה סביר, אבל חשוב לראות שהוא משתפר ולא למשוך את זה זמן רב. בנוסף - אם הוא ירוד וחולה, זה עשוי להיות מצב חרום וצריך טיפול תומך כמו נוזלים, חימום ועוד.

שולית23

New member
תודה על התשובה ובנוסף....

אין שיפור במצבו אני נותנת לו אנטיביוטיקה אפלו נראה לי שני סוגים ולא נראה לי שזה עוזר אתמול בלילה כבר היינו בטוחים שהוא מת כי הו שכב על הריצפה של הכלוב ולא זז פתאום בבוקר אנכנו קמים ורואים אותו שוב על המקל שלו האם נראה לך שזה הסוף? אני טחנתי לו אוכל בבלנדר (פירות +כופתיות ) ונתתי לו לאכול אם מזרק אומנם הוא לא אכל הרבה אבל אני מקפידה על הנוזלים מה אתה אומר ועוד משהו אחרון הו ליד תנור כי הוטרינר אמר לי שהוא צריך להיות ליד חימום אני עושה כל מה שאמרו לי בתקווה שזה יעזור אם יש לך עוד טיפ אשמח לקבל מודה לך מאוד על התשובה

למעלה