שאלה חשובה..

Miss Brown

New member
שאלה חשובה..

אממ לפני כחודש פרשתי ממסלול "רקיע" בבית הספר להנדסאים בטכניון. (י"ג-י"ד) היתי אמורה לצאת עם תואר הנדסאית ולהתגייס לחיל האוויר אבל לא ממש הסתדרתי אז החלטתי לפרוש. ועכשיו שלחו לי תאריך גיוס חדש ל-19.4.07. בטכניון אמרו לי שאני אמורה להתגייס לחיל האוויר בגלל שלמדתי בפרוייקט הזה. אבל כשהתקשרתי ללשכת גיוס אמרו לי שהגיוס הוא כלל צהלי זה אומר שלא בטוח שאני אהיה בחיל האוויר?
מה אני יכולה לעשות כדי בכל זאת להתגייס לשם? אני ממש רוצה להתעקש על החיל הזה אבל לא יודעת מה אני יכולה לעשות חוץ מלשלוח מכתב.. שלא נראה לי שיועיל ממש. עיצות? תודה מראש

edenbar7

New member
את תגיעי למערך הטכני בחיל האוויר

דרך הגיוס הכל"צ.. עדיף לך לא להגיע לשם.

mgd3

New member
בשביל מה את צריכה את המערך הטכני

אני במקומך אם לא יתנו לך אל תתעקשי על זה

Miss Brown

New member
מה זאת אומרת

מערך טכני? אני לא סיימתי את תואר ההנדסאות ככה שאני לא נחשבת הנדסאית. אם אפשר הסבר למה שאמרתם- אני אשמח.

Krishi

New member
../images/Emo6.gifלהתעקש על ה-"טכני"

זה כמו להתעקש על לחיות בשטחים בעצם.. בשטחים יותר קל לחיות מבטכני וההצבות שתקבלי אחריו בקיצור, תברחי מזה כמו מאש.. את באמת לא רוצה להגיע לטכני.. חחח..

Miss Brown

New member
חח אתה רציני?

מה רע בטכני? המקום עצמו בעל תנאים טובים ואיכות טובה לפי מה שהבנתי.. אתה מדבר מנסיון כלשהו?

Krishi

New member
ניסיון? כן.. לא אישי אמנם..

תקשיבי, 90% מהחיילים שמסיימים קורס בטכני טוחנים ת'נשמה שלהם בשירות ככה שהעבדות של היהודים במצריים ושל השחורים באמריקה נראה כמו משחק ילדים לעומת זה...

למעלה