שאלה חשובה

aappley

New member
שאלה חשובה

קיבלתי זימון למשהו בחיל הים וכתוב לי שהמיון מתקיים בבסיס ההדרכה של חיל הים בחיפה אבל כשאני ממשיכה לקרוא כתוב לי שיש איסוף מהתחנת רכבת ומשם ההסעה תצא לביקור במוצב שליטה איזרוי חיפה ושהמיון רק יסתיים בבסיס ההדרכה של חיל הים אז לאן אני צריכה ללכת?

eXtreM1

New member
את צריכה להתקשר ללשכ''ג ולברר.

הכי טוב והכי אמין.

ashley3

New member
אני היתי בזה..את צריכה להגיע לתחנת

רכבת בבת גלים בחיפה ומשם יקחו אותכם

לא.

את יושבת מול מסך במשך 6 שעות, פאקינג 6 שעות!@%@$^!!!!@%@#$% ואת צריכה לחפש ספינות חשודות. זה נחמד במשך שעתיים. לא במשך שנתיים. בהצלחה. :)

little WhiSper

New member
לדעתי

תחכי בשעה שאמרו לך בתחנת רכבת שאמרו לך [שימי לב שיש כמה], וכבר יאספו משם (אני הייתי שבוע שעבר והיו שם חיילים ששאלו אם את למיונים וסמנו אותך ברשימה וכאלה...) קיצר פשוט תעשי מה שיגידו לך...

לפי מה שאני הבנתי

התפקיד ממש מעפן גם לי שלחו לזה ובגלל שבן דוד שלי שירת בחיל הים הוא לקח אותי לשם והם הסבירו לי וכולם שם אמרו לי בפה אחד לא להתקרב לתפקיד בקשית הם אמרו שזה אחד התפקידים המשעממים ביותר שיש...וגם היציאות ממש גרועות. או שאת יכולה לצאת להדרכה אחרי הקורס או להיות מקסית ואז זה לא כזה גרוע אחות של חברה שלי גם הייתה בקשית ומרוב שהיא השתעממה היא יצאה להדרכה ועכשיו היא אומרת שזה לא כזה גרוע אבל הכל תלוי במנילה שלך... יש לך משהו יותר טוב?

aappley

New member
אהמ כן

יש לי דברים יותר טובים, אבל אני אקבל מיונים לעוד דברים? נגיד באפריל אני אקבל? כי התאריך גיוס שלי הוא רק ב16.12

כן אני לדוגמא

לא באתי פעמיים למיונים כי לא שלחו לי מה שרציתי ורק בפעם השלישית הלכתי... ורק בפעם הראשונה התקשרתי להודיע שאני לא רוצה וזה היה לבקשיות וכל זה בפעם השניה לרפואה אפילו לא הודעתי ובכל זאת שלחו לי מיונים בפעם השלישית באוגוסט למודיעין אוויר וגם לעוד איזה תוכנית רקיע או משהו

little WhiSper

New member
מז"א? מאיזו בחינה?

כי אני במיונים למכשירנית ימית, ודי חשוב לי לדעת...

למעלה