שאלה חשובה

ממיכלוש

New member
שאלה חשובה

הי, יש לי שאלה חשובה- מה זה התפקיד מפעילת מחשב בחיל הים- מה עושים בו? באילו בסיסים וכו...האם אתה כל היום מול המחשב או שמא בים? בנוסף לכך, התפקיד בקרית שליטה ימית - מה עושים בו בדיוק, איפה משרתים? האם אתה כל היום מול המחשב או בים?

darkDork

New member
אני אענה ממה שהבנתי בעצמי

[גם אני עדיין לא התגייסתי] לגבי התפקיד של מפעילת מחשב אני לא יודעת בדיוק למה הכוונה אז אדלג. בקש"ית זה בעצם תפקיד שאת יושבת מול מסכים שונים כדי להיות מודעת ולהעביר הלאה אם יש משהו חשוד באזור המים הטריטוריאליים של ארצנו וכל פעילות מהסוג הזה.. בעקרון התפקיד יכול לנוע לשני כיוונים, הוא מאוד מאוד תלוי באנשים שאת נמצאת איתם. אם את לא תתחברי בכלל למי שנמצא איתך ובנוסף תהיי בבסיס שבאזורו אין פעילות בכלל ואת סתם יושבת כל היום ובוהה במסך- סביר להניח שלא תסיבלי את התפקיד ותרצי לעוף משם. [מה שכן, את יכולה לבקש העברה לבסיס אחר] ואם את תאהבי את האנשים שאת נמצאת איתם- זה עושה את התפקיד והוא יכול באותה מידה להיות מהנה ומעניין. בקיצור- יש בנות שאומרות שזה חרא תפקיד ויש בנות שאומרות שהן נהנות מכל רגע. מה שכן טוב בתפקיד הזה זה שיש לך מקום להתקדם ממנו, לקצונה, לתפקידים אחרים.. זאת מן נקודת התחלה ויכולים אפילו באמצע הקורס להזמין אותך כבר למיונים נוספים. בכל אופן זה מה שאני יודעת..מקווה שזה עזר ואם מישהי שבאמת בתפקיד יכולה לאשר את זה ובכלל לספר זה יהיה נחמד ^^

למעלה