שאלה חשובה

• פותח הנושא VH1
  • פורסם בתאריך

VH1

New member
שאלה חשובה

האם יש סיכון מבחינת מס הכנסה לתלות שלטים בעיר עם מספר טלפון לגבי מתן שיעורים פרטיים ובייביסיטר? תודה מראש !

כן...., ולא

כן, לעיתים רחוקות מס הכנסה בודק גם את התחום הזה. אבל ממש רחוקות. אבל ממש בודק. אני מכיר הרבה מורים שמפחדים ובצדק. לא, כי אם אתה(את) סטודנט תפרן, מס הכנסה לא אכפת לו ממך, והוא יעדיף להעלים עין, כי בכל מקרה אתה לא עובר את הכנסת המינימום לצורך תשלום מס, אז בכלל לא שווה לו להתעסק אתך. מסקנה: אם אתה מרצה באוניברסיטה, או מורה ותיק, אל תשים מודעות. אם אין לך הכנסה (משמעותית) נוספת, ואם אתה לא הולך לבנות עסק ("עובדיה - אימפרית השעורים והביביסיסתר של נצרת עלית"), אז במקומך הייתי לוקח את הצ´אנס. תעשה חושבים. מסקנה שניה: אם תהיה מספיק טוב, יבואו אליך גם בלי פרסום.

נירש

New member
מסקנה מס´ 1, מסקנה מס´ 2 ומסקנה מס´

שלוש: לגשת ליועצות בתי ספר, לספר קצת על יכולתך בתחום, לתת כרטיס ביקור ולקוות לטוב. עשיתי את זה פעם אחת וקבלתי 3 תלמידים (ועוד כמה מהחברים שלהם, שהמליצו להם).

VH1

New member
תודה

תודה רבה על תשובתך. אני עובדת במשרה בבוקר בשכר מינימום ורוצה להוסיף את נושא השיעורים הפרטיים . אני לא מורה ולא מרצה בסה"כ בחורה צעירה אחרי שחרור ללא מקצוע שרוצה לעשות עוד קצת כסף .מה דעתך ?

נירש

New member
דעתי...

(לא יודע אם השאלה היתה אליי בכלל...) לכי על זה. אם את מרגישה שאת יכולה לתת שיעורים פרטיים, למה לא? זה יכול להיות השלמת הכנסה מאוד נחמדה (מנסיון). על איזה תחום חשבת?

ודעתי...

גם אם לא התכוונת: דעתי היא שמשרדי מס הכנסה בדיוק עברו לפני כמה שנים לגבעת שאול בירושלים, למקום חדש ומרווח, אבל משרד החקירות שלהם הוא במקום בייתי בשכונה ירושלמית ותיקה, בבית קטן (הייתה כתבה עליהם לפני שנתיים בהארץ). סתאאאאם. אני אישית הייתי עושה את זה, אבל קשה לי לתת עצות והמלצות. (כשהייתי במצבך עברתי מפה-לאוזן וחילקתי כרטיסי ביקור. לא תליתי שלטים). שוב: אם את לא הולכת להקים אמפריה ולקבל מליוני דולרים ולהפקיד אותם בחשבונות חסוים בשוייץ ולהלבין אותם במיקונזיה ולקשור קשרים עם המאפיה הרוסית ולשכור מטוס פרטי שיבריח אותך לברזיל - אז תעשי את זה. אבל עדיף בשיטה של נירש.

נירש

New member
שיעורים פרטיים

אני חושב שאת יכולה להסתדר יפה מאוד עם השיטה של כרטיסי הביקור. אם תעשי רושם טוב על יועצת ביה"ס, היא תשלח אליך ילדים שמתקשים בחומר. הרבה פעמים הורים שואלים את היועצת מה לעשות, ואם יש לה כרטיס ביקור שלך, סביר להניח שהיא תיתן להם.

למעלה