שאלה חשובה...!

ממתק בת

New member
שאלה חשובה...!

כהאקס בורח לצד השני של המדרכה ומסתכל עליי. אחרי קשר של שנה וחצי. קשר חזק מכל הבחינות. אשכרה קשר של להשלים אחד את השני. משו שבא רק פעם בחיים. והוא נפרד ממני כי חרא לו בחיים והוא מסובך ולא היה מוכן לשמוע/לענות לי כשהתקשרתי אליו אחרי יומיים שנפרדנו. בא לי לקחת את הדברים שלי ממנו. כמה שקיות טובות של בגדים נעליים והחזרתי לו את המפתח של ביתו. "אני יודע שאני ארצה לחזור אלייך,אבל אני בחיים לא אתקשר כי אני כ"כ פוגע בך ולא מסוגל להסתכל לך בעיינים. גם אני אם אני ארצה אני בחיים לא אתקשר". וזה מה שבאמת קרה. חרא לי,רע לי. שבעה חודשים עברו. התחלתי להגבר. לצאת עם בחורים. אני לא בן אדם של לשבת בבית לבכות ולהכנס לדיכאון. רק להשמיך הלאה. ופתאום לפני איזה חודשיים חבר טוב שלו שהוא ידיד טוב שלי אמר לי שהוא רוצה לחזור. ויעשה את הכל בשביל לחזור ומה דעתי בעניין..כמובן שסירבתי לשמוע על זה/עליו. אולי כי אני פגועה מאוד. ויש לי מן "מסכת" הגנה כזו. אבל בתוך תוכי בערתי.. אני רוצה לחזור אליו. אבל מרגישה שלא יכולה כי הוא פגע בי נורא חזק. עברנו מספיק חרא. ודווקא עכשיו להישבR? ועוד ללכתככה לקום כאילו כלום? מה לעשות? איך ממשיכה הלאה בלי לחלום? לחשוב? להתחרפן עם עצמי? מאז שאני יודעת שהוא מת לחזור אליי והוא מצידו לא עושה כלום כי הוא יודע כמה אני שונאת אותו,פגועה וכו'.. מה אתם חושבים? למה הוא בורח כל הזמן שהוא רואה אותי? ואז עומד ומסתכל עליי? אההההההההה אני מתחרפנת.

ChilD SouL

New member
דעתי...

אם הוא לא עושה כלום - הרי שאין לך הרבה ברירות אלא להמשיך בדרך שאת עכשיו הולכת בה. במידה והוא יצור קשר וירצה לחזור - אני לא חושבת שתוכלי לסלוח לעצמך אי פעם אם תוותרי ולא תחזרי אליו, כי בסופו של דבר את כן רוצה אותו וזה דבר שיאכל אותך כל החיים. "מה היה קורה אילו...", תאמיני לי - לא נעים לחיות עם חרטות כל החיים.

ממתק בת

New member
אז כמו שכתבתי..

הוא לא יפנה אליי בעצמו כי נתתי להבין לחבר שלו שידיד שלי שהמשכתי הלאה-התגברתי. נתתי לו את ההרגשה הזו אז כי זה היה בום בשבילי וזה היה כמו מן "מסכת" הגנה. הוא לא יפנה אליי גם מהסיבה הזו וגם מהסיבה שהוא פגע בי נורא חזק. והוא יודע את זה. אז הוא לא מסוגל...

safra11

New member
לשאלה חשובה

זה הרצון של לראות מתוך קמצוץ של אהבה שנשאר לאחר הפרדה ואי היכולת לתקשר מהמביכות שבפגיעה.... אני גם מתנהג ככה אחרי פרדה. יש בו עדיין אהבה כלפייך ו את יפייפיה בעיניו . אבל הוא לא יכול לדבר איתך כי הוא יודע שהוא פגע בך והוא מתבייש לגשת. אז הוא מסתכל עליך כי זה הדבר היחיד שהוא יכול לעשות...

Matador Brother

New member
:)

מצטער על החיוך, אבל לפחות מצאתי עוד בן אדם שמתחרפן כמוני ומעלה שאלות של החיים כמו "איך ממשיכה הלאה בלי לחלום? לחשוב? להתחרפן עם עצמי?" אז ככה, יש כמה דרכים להסתכל על המצב: - יש אפשרות ללכת עם הלב, הלב הכואב ! שעם כמה שהוא ספג מסתבר שהוא לא התנפץ ויש בו עוד אהבה לתת, לתת לבחור שלפי איך שאת מתארת אותו מאוד אוהב, ועם כמה שהוא רוצה בך עכשיו הוא עדין לא מסוגל להתקרב כי מודע להרס שהוא גורם, "עומד ומסתכל עליי" = מאוד פואטי, עמוק, אהבה,אכפתיות,הבנה, התחשבות . - [אני רושם אפשרות נוספת, אבל אחרי מה שרשמתי אני לא חושב שהיא רלוונטית] , אפשרות נוספת היא פשוט לא להביט לאחור, לזכור רק את הדברים הרעים של הפגיעה וללכת עם זה על מנת לא לקחת סיכון ולהיפגע,[זה מה שנקרא במילון שלי להיות פחדן ולגונן על עצמך - בריחה מהמציאות , בריחה מהלב , בריחה מכל דבר שהוא אמיתי ! לא לחיות ]. ולהמשיך הלאה בחיים , כל החיים לפניך.. * Choose Your Destiny * החיים לא פשוטים, אבל אם הם היו פשוטים זה לא היה נקרא חיים . מקווה שתגיעי למסקנות הכי נכונות בשבילך ותצליחי בכל דרך שתבחרי בה, Matador Brother

annaepi

New member
מאמי דעה כנה!!!!!

הייתי בסרט הזה... ובסופו של דבר מסתבר שגבר שמסובך עם עצמו את צריכה לברוח ממנו כמו מאש כי זה מתחיל ככה וזה פשוט לא נגמר!!!!!!! אז תתחילי לצאת עם אחרים ותתחילי להתעסק בדברים שפשוט יעבירו לך את המחשבות ממנו... ותעשי טובה לעצמיך ותתרחקי! בהצלחה מותק נ.ב. אני יודעת כמה זה כואב וכמה זה קשה אבל זה בהחלט אפשרי. אנה

../images/Emo45.gif מניסיון מר, אל תחזרי אליו

את מה שהיה, תשאירי בעבר. הייתי בסרט הזה, גם אני חשבתי שהיה לי איתו קשר של פעם בחיים. הוא גם רצה לחזור אלי ופחד מכמה שהוא פגע בי, התייסר, ובקיצור- אותו סיפור בדיוק. היום (אחרי שנתיים) אני עם הבחור הכי מדהים בעולם שאי אפשר בכלל להשוות בינהם. לעזוב אותו ריגשית הולך להיות הדבר הכואב ביותר בחייך. אבל אחר כך זו הקלה עצומה. בהצלחה.

חןשסק

New member
פשוט קשה לו

הוא אולי לא רוצה להיות בקשר הזה, אבל אחרי שנה וחצי שמישהו יוצא לך מהחיים, זה קשה להיפרד... ייקח לו קצת זמן, בסוף הוא לא יעצור ויסתכל

למעלה