שאלה חשובה...

caroline barina

New member
שאלה חשובה...

אני בת 17 אני נראית הרבה יותר גדולה לגילי בכללי אני שמנה-מלאה. לא קיצוני מדיי. השאלה שלי היא בקשר למסיבות. בתור אחת שתמיד חם לה, מה אני יכולה ללבוש למסיבות ולמועדונים? כי תאמת שאני אוהבת ללכת אבל רק בגלל הקטע שאין לי מה ללבוש אני לא הולכת. ואני לא רוצה ללכת עם בגדים של יום יום לא רוצה להיות שונה.. מה הייתם ממליצים לי ללבוש למסיבות?

RReuTT

New member
בנות בגיל 17

בדרך כלל הולכות עם גופיות, חולצות בטן, ג'ינסים צמודים וכאלה... עכשיו את יכולה להתלבש בדיוק כמוהם רק בלי החשוף. לשים חולצות ארוכות יותר, מכנסיים טיפה יותר גבוהים משלהן, אפשר כל מיני חולצות מעטפת כי זה מאוד מחמיא לאישה מלאה. את יכולה למצוא לך כל מיני ג'ינסים יפים. תיראי, אני בת 21 סך הכל ונראה לי שהבגדים שבחורה בת 21 לובשת גם נערה בת 17 לובשת, בדרך כלל עושים למידות גדולות בגדים לנשים מבוגרות יותר. בתור אחת צעירה ומתלבשת צעיר יפה וצנוע ובמידות גדולות, אני הייתי ממליצה לך ללכת לבדוק בH&O , יש להם קולקציה לא רעה בכלל וגם לצעירות במידות גדולות ובג'אמפ, שגם שם השנה יש להם קולקציה באמת שווה, בקו צעיר מאוד ועד מידה 7 שזה ממש גדול.

caroline barina

New member
היי...

שמחה מאוד שהגבת לשאלתי..
נראה לי שהבגדים של ג'אמפ לא ממש מתאימים ליציאה למועדון.. בקשר לH&O את זה לא בדקתי ולא ידעתי בכלל שיש להם מידות גדולות לנשים (אז תודה על זה).. אני מסתכלת בתמונות שמצלמים במסיבות ואני רואה בנות שמנות הולכות עם טרנינג פשוט ובנות רזות הולכות עם בגדים מאוד מאוד יפים.. זה נראה לי נוראי ללכת למסיבה ולהרגיש שונה כל כך, רק בגלל איך שאת נראית.. ובקשר לג'ינסים, אני כבר שנה מחפשת ג'ינסים למלאות בגזרות נמוכות. לא נמוכות מאוד אבל לא גבוהות כמו שכולם עושים.. יש לך רעיון לאיפה אפשר למצוא ג'ינסים כאלו באיזור כפר סבא?

micpri

New member
יו, אני מצאתי כאלה בבזאר בכפר סבא

כמובן שאני לא זוכרת את הכתובת המדוייקת אבל אנסה לכוון - בוויצמן, כמה חנויות אחרי החנות של סטרץ (שהיא בויצמן 93) לכיוון התחנה המרכזית. אני לא זוכרת איך קוראים לה, אבל בכניסה לחנות יש מדרגה די גבוהה. בכלל יש באזור של וייצמן חנויות בזארים ששווה להכנס אליהם, אם את מידה עד 48, כי הם מביאים ג'ינסים של כל מיני יצרנים לא ממש מוכרים ואז המחיר לא גבוה ומצד שני יש מבחר רב. אני קניתי אצלהם ג'ינס של NOWAY ושל לוצינה שהם בדיוק בגזרה של 2 ס"מ מעל הגזרה הנמוכה, ויושבות בול! (אני מידה 46-8). חוצמזה בקשר לג'ינסים, היות ובאמת כל יצרני המידות הגדולות עושים גזרות גבוהות מדי (לי) אני פשוט קונה ג'ינס שיושב טוב רק גבוה מדי והולכת לתופרת שתנמיך לי גיזרה. קצת טרטור אבל שווה את המאמץ. מה שאני למדתי עם השנים (כי בתיכון גם אני הלכתי עם כל מיני טרניגים) זה שאפשר למצוא בגדים בהרבה חנויות צריך רק להאמין ולא להתייאש - להתעקש למדוד ובסוף תמיד מוצאים!

RReuTT

New member
כל דבר שהוא אופנתי

צעיר ויפה, חבל שאני לא יכולה לצלם את הבגדים שלי... אבל חצי מהארון שלי נקנה בג'אמפ, H&O, אריסטו וגם בתמנון את יכולה למצוא אחלה ג'ינסים בשבילך.

caroline barina

New member
תאמת..

שאני לא מכירה חנות שקוראים לה סטרץ'.. ואם תצליחי להיזכר בשם של החנות שקנית בה אני מאוד אשמח..\\

caroline barina

New member
אהה אוקיי.....

אני כללללל הזמן קונה שם בגדים... אבל רק החולצות שלהם טובות לי... מבחינת מכנסיים, מכנסי הערב יושבים יפה אבל הג'ינסים ממש ממש לא!! הם הרבהההההההה יותר מדיי גבוהים ממה שאני רוצה... והחולצות שם הן חולצות יום-יומיות לא ממש קשור למועדונים... יום טוב לכולם:)

sivosh

New member
גזרות נמוכות יש דווקא לעונות!

אבל בעניין מסיבות, כשאני הולכת למועדון אני מעדיפה ג'ינס פשוט ובדרך כלל גופיה שאני קונה בדרך כלל או ג'אמפ, או בH&O מעל זה ג'קט אם זה חורף... דווקא ג'אמפ את צריכה לחפש טוב, יש שם אחלה חולצות או גופיות. ושמתי לב או שזה רק למועדונים שאני יוצאת אליהם שלובשים משהו פשוט או חצאית מיני :)

maaian22

New member
קני גזרה גבוהה ותורידי אותה לפי רצו

כולם עושים את זה בצבא עם המדים, אז לא משלא תעשי את זה ? תקני גינס שאת אוהבת, לכי לחייט ותבקשי שיוריד לך את הגזרה איך שאת אוהבת, זה עניין של עוד 50 ש"ח אבל העיקר שתרגישי "כמו כולם"

../images/Emo41.gifאני בערך בגילך..

ותמיד שמה גופיה יפה, שאת זה ניתן למצוא בשפע <אני אישית קניתי כמה ממש יפות בעונות> ומשלבת תכשיט יפה. אפילו אם תשימי חולצה/גופיה יחסית פשוטה, ומעל איזה שרשרת ארוכה ומעניינת - זה הופך את המראה לקלאסי. אני מציעה לך לשים ג'ינס/מכנס יפה <אני אישית לפעמים לובשת מכנס של "מרגריטה", שאומנם אלה מכנסי ספורט אבל יש להם גם ליין יותר חגיגי ואז המכנסיים גם נוחות וגם יפות> יחד עם גופיה, שרשרת מעניינת, ולזרוק מעלייך איזה ג'קט ג'ינס או אחר <אני קניתי ג'קטים מ-ד-ה-י-מ-י-ם בקרוקר ובדיזל, ואני שמנה מאוד כך שאת בטוח תמצאי...> בהצלחה ...ואל תפסיקי לרקוד
נטע

caroline barina

New member
אני מאוד מאוד מאוד מודה לכולכם!!

תודה על העיצות המדהימות.. אני בהחלט אשתמש בהן...!! יש לכן פורום מדהים, תמשיכו ככה!!!!

למעלה