שאלה חשובה

OLYMPIAKOS8

New member
שאלה חשובה

מה הפרוצידורה של להוציא פטור מגילוח ? אם אני בא לגיוס עם זקן, אז מה ? אשמח לתשובות

Amazing18

New member
תגיע מגולח, לא משנה מה

ובקשר לפטור- הרוב מוציאים מטעמי מסורת וכאלה.... האמת שלא קשה להוציא , אבל רק שתדע שפטור מזקן אומר שאתה חייב להיות עם זקן תמיד. לא סתם זיפים, זקן..... אז תחשוב אם זה כזה שווה..

OLYMPIAKOS8

New member
סבבה אני מגדל זקן

ורוצה לבוא איתו ליום גיוס עכשיו אמרו לי שאני חייב להביא אישור מקצין בדרגת רב סרן איפה אני מביא דרגה כזאת ?

Amazing18

New member
קשרים ../images/Emo3.gif

נו באמת תגיע חתיך ונקי לבסיס בטירונות תתחיל לעשות בעיות.

costello2

New member
כשתגיע לבקו"ם עם זקן

ישאלו אותך אם אתה מעוניין להשאיר אותו, אם כן תצטלם לחוגר עם זקן ותקבל טופס שבו אתה מצהיר שתשמור על זקן מסודר באחת משתי הצורות - זקן צרפתי/זקן מלא (צריך לבחור - אי אפשר לעבור בין סוג אחד לשני) ושאתה יודע שאם תגלח את הזקן לא תוכל לגדל אותו מחדש. על הטופס צריך לחתום גם רס"ן - אם תשאר בבקו"ם יותר מיום זה יהיה רס"ן בבקו"ם ואם לא רס"ן ביחידה אליה תגיע. הרס"ן בכל מקרה חותם על הטופס - הוא לא יכול לסרב לאשר לך את הזקן (כל עוד הזקן הוא באחת מהצורות הנ"ל ולא רק זיפים).

Abba Zaba

New member
אני לא לגמרי בטוח בזה

יש לי חבר בצבא שהוציא פטור מגילוח ואופי הפטור הוא אישור שלא להתגלח אם הוא לא רוצה, כלומר אישור להיות לא מגולח, ולא איסור על להתגלח באופן כללי.

heartnet

New member
יש הבדל

בין פטור רפואי לאישור זקן. ברפואי אתה יכול לעשות מה שבראש שלך, וניצחת תעולם :)

costello2

New member
מה פתאום?!

מי שמגיע לבקו"ם עם זקן מצטלם עם זקן ומקבל טופס אישור זקן עליו צריך לחתום רס"ן או בבקו"ם או ביחידה אליה הוא מגיע. אם תגיע עם זיפים זה יכול להיות בעייתי - אבל זקן של שבוע ומעלה (בקצב גדילה סביר) מספיק בהחלט. אלו הפקודות שאני מכיר וככה זה גם היה כשהתגייסתי - מצד שני עברו כמעט שלוש שנים

aviv789

New member
יש אפשרות לקצץ מהזקן?

כאילו לא זיפים, עדין זקן אבל לקצץ טיפה?

למעלה