שאלה חשובה -

tttttttttt1

New member
שאלה חשובה -

אני מניח שכבר חרשו עליה אבל אני חייב לזוז ואני חייב לדעת משהו חשוב - אם היום נגמרים לי חודשיים... [קיבלתי את הרישיון ב-7.9.06] אז זה אומר שממחר אני יכול ליסוע בלי מלווה ללא חשש שיתפוס אותי שוטר או מחשש שפתאום יעבירו את החוק החדש ואז זה יכול על כולם - גם עליי?

מימוזה21

New member
עדיף שתנהג לבד רק שיגיע הפלסטיק

שיהיה ליתר בטחון. לי נגמר שבוע שעבר ואני עדין נוהגת עם המלווה עד שיגיע הפלסטיק...בשביל מה לי להסתבך עם שוטר? יש לו זמן בשבילי לזה שאני אגיד לו שנגמר לי? יהיה לו זמן בשבילי בשביל שאני אתקשר למשרד הרישוי ואז הוא ייצא אהבל או שאם אני יראה לו חתיכת דף מהאינטרנט הוא ייהיה מרוצה. אז ליתר ביטחון עד שיגיע הפלסטיק. נהגת עד עכשיו עם מלווה לא יקרה כלום אם תחכה עוד שבוע-שבועיים

tttttttttt1

New member
רגע אם כתוב ברישיון תאריך

סיום מלווה והוא עבר אז שוטר 100% לא יכול לעשות לך כלום....אם כתוב נגיד 1.11 והיום ה-7.11 אז הוא לא יכול לעשות לך כלום....

תסבירו טוב טוב אני חייב להבין...

אני עברתי טסט ב-3.9.06 המלווה שלי אמור להיגמר ב-4.12.06 עכשיו,החוק הזה נכנס לתוקף כן,החוק או ההחלטה הזו אז האם אני יכול לנהוג כבר בלי מלווה או לחכות עוד פחות מחודש עד ל-4.12.06?? חייב לדעת בוודאות... תודה

לאאאאאאא

תורידו חודש ממש רשום במלווה אם הוצאת אוותו לפני 1/11/06 נגיד רשום לך עד 8/12/06 אז המלווה נגמר ב8/11/06

למעלה