שאלה חשובה

שאלה חשובה

היי יש לי שאלה בקשר לשמירות... אני רוצב לדעת אם מישו יודעת איך משיגים פטור משמירה? האם יש ללכת לועדה רפואית מיוחדת או מה? זה לא כי אני רוצה להשתמט יש לי באמת בעיה רפואית שאני לא רוצה לפרט אותה.. אני ניסיתי לשמור כמה פעמים כבר ולראות אם אני מצליחה אבל באמת שאני לא מסוגלת.. גם הייתי אצל רופא שאמר לי לברר כי המצב באמת לא טוב... אני אשמח אם מישו יגיד לי

Amazing18

New member
רופא יחידה.

יכול להביא לך פטור שתצטרכי לחדש כל חודש נראה לי ...

Amazing18

New member
כן אבל זו פרוצדורה

ואני יודעת שיותר פשוט לעשות את זה כל חודש... בלי יותר מידי שאלות וויכוחים פשוט מראים הנמקות, בוכים קצת.. זהו

Amazing18

New member
שטויות

זה לא כזה נורא..

אני ינסה לענות

אני לא יודעת מה הבעיה שבגללה את מרגישה שאת לא יכולה אבל יש כמה בעיות שאני שמעתי שאליהם מקבלים פטור משמירות: 1. בעיות ראיה 2. בעיות בכליות הוצאת פטור בעיית ראיה זה דיי פשוט, "את חוששת לשמור מכוון שאת לא מרגישה ביטחון לשמור בידיעה שהראיה שלך לא טובה" בעיות כליות: את לא יכולה לשמור במשך Xזמן מכוון שיש לך דחף ענקי ללכת לשירותים ואסור לך להתעפק"

תשובה

בס"ד נתחיל בזה שאת הולכת לרופא המרפאה שלך. אם הבעיה רצינית, את תקבלי דבר ראשון ולעת עתה- פטור זמני משמירות, סביר להניח למשך 30 יום. בנוסף, בקשי ממנו הפנייה לרופא מומחה הלרלוונטי לבעיה שלך, ועדיף צבאי. הרופא המומחה ימליץ על פטור משמירות, קבוע. את שולחת: 1. המלצת הרופא המומחה. 2. מכתב אישי המפרט את הבעיה. 3. נגררת רפואית (אותה תוכלי להוציא במרפאה או בשלישות) 4. מכתב מרופא המרפאה המפנה אותך קר"פ פעילה. את המסמכים הנ"ל את שולחת לקר"פ פעילה (בקשי את המספר מהמרפאה), והם דנים בבקשתך לפטור קבוע. בכל מקרה, דבי על כך עם רופא המרפאה שלך, הוא מכיר את התהליך

למעלה