שאלה חשובה

שאלה חשובה

אני בטוחה שיש פה כאלו בפרק ב (כמו הזוג המקסים שהתחתנו כשרק נכנסתי לכאן) רציתי לדעת איך מסתדרים עם המשפחות,הילדים זו כוונתי. יש מצב לאידיליה משפחתית עם הילדים שלו ושלה,או שהכמיהה הגדולה של הילדים לאבא ואמא לחזור ולהיות ביחד הורסת את האידיליה של פרק ב? אני מתארת שיש כאן כל מיני סיפורים.... והייתי מעוניינת לשמוע מנסיונכם

רוצה לענות לך בהרחבה ...

אך אין לי את הכוח אקצר יש אפשרות כזו ואישית היתה לי הכל עניין של איך יוצרים זאת מה שמחייב לפעול בצורה איטית שלב שלב והכל עם הזמן נעשה תנסי

adi mazal9

New member
הנה תראי כאן דוגמא יפה../images/Emo13.gif

אי ואה אל תפספסי את האלבום תמונות

אני כל פעם נידהמת

איך אנשים בוחרים בדיוק את הניקים "שמתלבשים עליהם" באנו לחפש אתונות ...וראה זה פלא-מצאנו זוג תחתיות!

לא ממש הבנתי מה קרה כאן

נכנסתי לבלוג ראיתי תמונות(אבל לא תשובה) ואז את התגובות שלכם.... ההתנצלות התקבלה כמובן,אבל על מה?

מיקי 43

New member
הולכת הכל תלוי במבוגרים

ילדים תמיד ירצו את הורייהם ביחד אבל כשהדברים מוסברים להם כמו שצריך הם עוברים זאת אולי יותר קל גם הם עוברים תקופת הסתגלות ויש לתת להם להסתגל לכן כל ההכרות צריכה להעשות בהדרגה להגביר או להקטין את תדירויות מפגשי הילדים לפי התחושה של מה שקורה בשטח ואם כבר מגיעים להחלטה של לחיות ביחד רצוי במקום ניטראלי לא בית של אלה ולא של אלה בית חדש לכולם כך גם מונעים מלחמות טריטוריה והחשוב מכל סבלנות אורך רוח זמן והמון רצון טוב בהצלחה בהמשך מיקי

הולכת לקראת..האם הגעת כבר ?

רוצה לענות לך בהרחבה אך עדיף שתכנסי לפורום של פרק ב. שם יש המון נסיוןן ויענו בהרחבה.

חחחחחח מתוקה...

עדיין לא הגעתי לשום מקום בנתיים רק בתחילת התהליכים אבל קראתי אצל חברה ב"לאשה" של השבוע-המכתב שלא נכתב מישהי שכתבה לבעלה שהתגרש ויש לו ילדה שהיא רוצה אותו רק לעצמה,כי היא מרגישה שהאם מקנאה ומושכת אותו חזרה אליה דרך הילדה. ואז צצה בי המחשבה איך זה יהיה אחרי שאתגרש,ואם אמצא פרק ב,עם ילדים,איך הם יקבלו אותו?אותו?איך אני אקבל? האם תהיה אידיליה?.... הירהורי לב שרציתי לשתף אותכם

א ש לי

New member
../images/Emo140.gifרגע לפני שאת הולכת

הכול תלוי בך! איך שתבחרי להתנהג עם ילדיו ועם גרושתו, כך תיראה כל המערכת

../images/Emo24.gif

האמת? עכשיו אני רק הולכת לישון
מתהפכות לי העיניים אבל תודה ולילה טוב
(למה,למה אין פה אייקון של נשיקה?)

למעלה