שאלה חשובה...

שאלה חשובה...

אז ככה... בסבב המיונים האחרון של יולי אוגוסט התמיינתי למקצועות המחשב, וקיבלתי מכתב שעברתי לתכניתנית. אבל הבעיה היא שמאז לא קיבלתי כלום... ז"א תאריך הגיוס שלי לא עודכן, ולא קיבלתי זימונים לתחקיר בטחוני (התפקיד הנ"ל דורש מעבר סיווג בטחוני). מה גם ששמעתי על אנשים נוספים שעברו את המיונים וכבר קיבלו צו וזימון לתחקיר וכל זה... התקשרתי ללשכ"ג לברר מה קורה עם זה והכל..., ואחרי שהיא נתנה לי לחכות איזה חצי שעה על הקו תשובתה היתה ש"עדיין לא נקבע תאריך לפתיחת הקורס" (התפקיד מלווה בקורס קד"ץ). זה נשמע לי מאוד לא סביר שזאת הסיבה... (כי איך בכל זאת יש כאלו שכבר קיבלו צו (עם תאריך פתיחה משוער..). בקיצור המצב די מדאיג, ואני לא ממש בטוחה מה ניתן לעשות... תודה!

JusTicEMan

New member
תשובה חשובה

זאת את שרשמת אתמול בעולים על מדים בפורום ? המצב האידאלי הוא להציק להם שלא ישכחו אותך . אני גם עברתי וכבר קיבלתי תאריך גיוס מחודש + וגם זימון לתחקיר בטחוני - קיצר את צריכה להציק להם בעניין.

חחח כן...זאת אני...!

משום מה היתי בטוחה שאני היחידה שנכנסת לפורום הזה... (אני ועוד כמה מלשב"ים מסכנים...) גם כן המניאקים האלה... הוא כתב לי "ואני אדאג שתקבלי תשובה..." כן בטח... (עוד שנה או שנתיים???).

להציק למי???

כמו שציינתי לשכ"ג ממש לא בענינים ולא מבינים מה אני רוצה בכלל... ובחיל התקשוב לא עונים לטלפונים, כנ"ל לגבי מדור קד"ץ הארצי...

להציק לא יזיק אבל גם אין מה לדאוג..

קורס תכנות נפתח פעמיים בשנה: באוגוסט ובמרץ. רב הסיכויים שאת תגיעי לקורס שבמרץ ככה שיש עוד זמן... קרו מקרים שגם חודשיים לפני פתיחת הקורס אנשים עברו תחקיר בטחוני. אבל שוב, לא יזיק אם תציקי למדור קד"צ

הקטע הוא...

שמשום מה הם לא עונים לטפונים... אני מתקשרת וכשזה מבצעה העברה לשלוחה זה מתנתק אחרי כמה שניות... ובלשכ"ג הם כל פעם חוזרים בדיוק על אותו הדבר ("כשיהיה תאריך נעדכן אותך..."). ואגב- תודה על התשובות...

למעלה