שאלה חשובה...

itaishiff

New member
שאלה חשובה...

מכל השירים החדשים, איזה אתם הכי אוהבים... 1. לא איתה 2. קטע מעבר 3. כי אם לא אז בשביל מה? (אל LA) 4. אל תדאג 5. ליד הגורל. 6. יש מקום לאהבה (מתוך דיסק הסקיצות הישן)... נשמח מאוד לתשובות ודעות...

יא אללה.. ../images/Emo204.gif../images/Emo210.gif

איזה שאלה קשה אתה עכשיו מבקש לבחור, אז אני אל יודעת, קשה לי להחליט מה מבין כולם.. הם כולם פשוט כלכך יפים.. זה לא איזה החלטה חשובה וזה כמו מה יכנס לדיסק הבא, נכון?

eladi88

New member
בהחלט קשה...../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

נדרג את השירים שהצגת במקום לבחור רק אחד מהם כי אם לא אז בשביל מה? [מזה התוספת הזאת שם בסוגריים?] לא איתה יש מקום לאהבה (לשיר לא קוראים "ביום שנפקחו העיניים?) אל תדאג ליד הגורל קטע מעבר יאללה דיסק 2

Japoneza

New member
טוב, נקח ת'רעיון מאלעד ונדרג../images/Emo110.gif

יאללה: 1)יש מקום 2)לא איתה 3)כי אם לא אז בשביל מה 4)ליד הגורל 5)אל תדאג 6)קטע מעבר לא שמעתי..אז אני לא יודעת..
ו..אמ..חשוב לציין שזה היה מאד קשה, כי כולם באמת מדהימים!

Lee Roni

New member
המממ.. קשה, קשה...

יש עבודה! יאללה גמני אדרג...:) 1. לא איתה 2. קטע מעבר 3. ליד הגורל 4. יש מקום 5. כי אם לא אז בשביל מה? 6. אל תדאג

מאוריצה

New member
גמאני ידרג, למרות שזה קשה..

1. לא איתה 2. יש מקום לאהבה 3. ליד הגורל את קטע מעבר, כי אם לא אז בשביל מה(?) ואת אל תדאג לא שמעתי

זה קצת לא נעים..

כי באמת שאת כולם אני אוהבת, אבל אם הכותרת היא שאלה חשובה... אז; 1. קטע מעבר 2. לא איתה 3. כי אם לא אז בשביל מה? 4. אל תדאג 5. ליד הגורל 6. יש מקום לאהבה

ובקשר לדעות.. קצת באיחור

אז 'כי אם לא אז בשביל מה?' שיר ממש יפה, אבל יש משהו בהופעה שהוא חלש מעט, אולי זה העיבוד של ההופעה עצמה ולאלבום זה יותר יתאים. בקשר ל'אל תדאג', אני דמיינתי בהופעה?
כי אני שמעתי ששינתם את הטקסט, וגם עוד מישהו אמר כאן משהו לגבי השינוי.. את קטע מעבר אני מאוד אוהבת, כידוע
גם לא איתה אין לי "הערות" עליו, וככה גם כל השאר, בקיצור.

../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif שאלה חשובה אבל מאוד קשה ../images/Emo7.gif

אני אלך בדרכם ואדרג לא איתה קטע מעבר ליד הגורל יש מקום לאהבה אל תדאג כי אם לא אז בשביל מה?

קשה קשה...

1. כי אם לא אז בשביל מה? 2. ליד הגורל 3. לא איתה 4. יש מקום 5. אל תדאג 6. קטע מעבר ווואי זה היה קשה

FRD

New member
מממ

לא איתה ליד הגורל אל תדאג יש מקום לאהבה את השאר אני לא מכיר

eladi88

New member
אי אפשר...../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

זה רק ל VIP חחחחח תזכיר לי בהזדמנות אני אשלח לך

eladi88

New member
ובהופעות כמובן...../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

תבוא איתי ב 14.10 ותשמע ב live

eladi88

New member
ראית מזה...../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

לאט לאט אני לומד...

NecroSight

New member
אני אבוא איתך,באנה אלעד נסעתי היום

עם אבי,איזה ליגה!!! כזה אוטו בן זונה!!אתה לא יודע איזו הנאה חח,אני בקושי נוגע בהגה והוא מסתובב,חחחח

eladi88

New member
חחחחחחחחחחחח נוכל....../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

יום יבוא.....יום יבוא.... רגע תגיד לי...זה נכון מה שאביך אמר בקשר לקטע הזה עם המלווה...או שאתה יכול אוטו מלא עם מלווה?

למעלה