שאלה חשובה

שאלה חשובה

שלום לכולן ! יש לי שאלה שנוגעת בגלולות. אני תמיד מתחילה קופסה ביום א'.(ככה זה יוצא לי לפי הסבב.) הבעיה היא שבגלל זה אני תמיד מקבלת את המחזור בסופ''ש , כשהחבר חוזר מהבסיס.. השאלה שלי היא האם אני יכולה " לאחר " עם התחלת קופסה חדשה.. ולמה זה יכול לגרום.. זאת אומרת..האם זה בסדר שבשבת הקרובה אני אסיים קופסה , אקבל בערך ביום רביעי , ובמקום שאני אתחיל את הקופסה הבאה כמו שאני אמורה , אחרי שבוע ביום ראשון , אני אתחיל אותה ביום חמישי,משמע באיחור של 4 ימים , ואז אמשיך כרגיל במטרה להתחיל כל פעם קופסה בימי חמישי ובכך לא לקבל בסופ''ש .. מצטערת אם יצא לי קצת מסובך.. ו..בדולינה..תודה על התשובה הקודמת עזרת לי מאד..הרגעת אותי.. :)

היי מותק :)

בעיקרון, לפי מה שאני יודעת עם גלולות, עדין להקדים מאשר לאחר. אם עושה תהליך כזה של איחור צריך להשתמש גם בקונדומים באותו חודש.. כשאני רציתי לשנות את יום המחזור הרופאה אמרה לי- "אחרי שאת מסיימת את החבילה הנוכחית ישר תמשיכי את ההבאה ותפסיקי מתי שאת רוצה לקבל..." כלומר- אם את מקבלת 4 ימים אחרי הגלולה האחרונה תמשיכי לקחת אחרי הגלולה האחרונה את החבילה הבאה ותפסיקי 4 ימים לפני היום שאת רוצה לקבל.. החסירון פה זה שאת מבזבת חבילה- אבל לפי מה שאני יודעת זו הדרך הכי בטוחה (כך המליצו לי 2 גניקולוגיות ורופא בבית מרקחת..).. אני מקווה שזה יצא מספיק בברור- קצת בוקר בשבילי עדיין ..

למעלה