שאלה חשובה!!

metrosexual

New member
שאלה חשובה!!

מה קורה למפלגת שינוי? האם הם מתכוונים להתמודד בבחירות ?(נראה לי שבבחירות ממש קרובות)

אשרת

New member
משום שיש פה כמה אנשים

שאין להם ממש קשר לשינוי, אני אשיב. נכון לעכשיו, אין בתכנון לרוץ בבחירות הקרובות. אנחנו צריכים לבנות את עצמנו מחדש.

לא השבתי בשם שינוי או חברי שינוי

פשוט הצגתי את העובדות הידועות. שנה טובה וחג שמח

אשרת

New member
שנה טובה וחג שמח.

לא טענתי שאתה השבת בשם מישהו. רק אמרתי שחלק מן המשיבים, לא שייכים לשינוי, זה הכל.

gershon17

New member
כמה זמן לוקח להבנות מחדש?

הבחירות הקרובות יהיו בעוד כמה שנים - כמה זמן בדיוק אתם צריכים שם להבנות מחדש? 10 שנים? 15?

אשרת

New member
יותר ממה שאתה חושב ../images/Emo5.gif

אנשים השאירו חורבות , וצריך להתגבר גם הנטייה הטבעית של האנשים שם להמשיך ולהחריב...

gershon17

New member
כמה חורבות כבר אפשר להשאיר?

ארבע שנים הן זמן די והותר להקים מפלגה חדשה משום דבר. לשקם מפלגה ישנה צריך לקחת הרבה פחות מזה - במיוחד כזו שרק לפני שלוש שנים וחצי נהנתה מ-15 מנדטים. באילו בחירות שינוי כן תתמודד? בראשונות שיערכו אחרי 2010? בראשונות שיערכו אחרי 2020? במאה ה-22? מתי?

vinney

Well-known member
אני חושב שכן צריך להשתתף בבחירות

(אגב, איך אני יודע שקיבלו את הטופס שלי?
)

אשרת

New member
אתה יודע.. נלך לפי הראש שלך

ושל רונית. אוקי, המפלגה החליטה לרוץ בבחירות הקרובות. מי יעמוד בראש המפלגה? מי תהיה הרשימה שתרוץ לשם? מה יהיה הדגל המרכזי של המפלגה הפעם? ואיך בכלל חוזרים לתודעה של הציבור אחרי ההעלמות הזאת? אני שואלת ברצינות, אולי אני באמת סתם קטנת אמונה וחושבת שיש להתחיל בקטן, ולהתחיל לצאת לפעילויות ולהראות נוכחות בשטח.? ולגבי השאלה שלך - הכי טוב - תעקוב אחר חשבון הבנק שלך , ותראה את המחאה שלך נפדתה או לא. זה לפחות מה שאני עושה. למרות שפעם שעברה התקשרו אלי מהמפלגה ושאלו אותי כמה שאלות.

vinney

Well-known member
זה לא משנה

כי הסיכוי שבבחירות האלה המפלגה תעבור את אחוז החסימה הוא לא גבוה. אבל זה לא אומר שלא צריך להשתתף בהן. דרך לחדור לתודעה היא בין היתר השתתפות בבחירות, אבל כמובן שגם הרבה פעילות ברחוב, בקרב הנוער, ובשכונות. איך שהפורום הזה נראה - אתם שם עדיין עסוקים בלחפש אשמים ולהחזיק בכסאות. איפה רון לוינטל, למה הוא לא משתתף בפורום ? איך שזה נראה לי יש פה הכי הרבה אנשים שלא חברי שינוי, שמתעניינים בה, מכל מקום אחר בארץ

אשרת

New member
אמנם צחקת...

אבל זאת בדיוק הבעיה! אי זה אתם? אני דווקא מגיעה כמעט לכל פעילות אשר טורחים ליידע אותי לגביהם. יש לי כל מיני השערות ל- למה אין ממש פעילות שטח , וגם כל מיני דברים שאני יודעת בודאות, אבל אם אני אומר זאת פה, יאשימו אותי בחוסר נאמנות ובזבלזל. אז אני עוזבת את זה.

אשרת

New member
הנימה של הדברים בחלק האחרון של

ההודעה שלך? לשם מה ללוינטל להשתתף בפורום שינוי? על מנת לקבל 'מחמאות' ? על מנת לעמוד מול ביקורת, ועוד כמה דברים שאני לא הולכת לציין אותם פה? האמת היא, שחבל שאתה לא בארץ.

vinney

Well-known member
חבל על מי שמת

אני חוזר עוד מעט, לתאריכים נא לפנות לאנדרי. חוצמזה, למה חבל? בשביל מה אני צריך להיות בארץ עכשיו?

אשרת

New member
ספק אם אנדרי יודע מה קורה איתו עכשי

הראש שלו תקוע ביום שני, הוא טס לסין... למה? כי המפלגה צריכים אנשים קצת אנרגטים. מעבר לזה, לא אוסיף ולא אומר.

vinney

Well-known member
סין סין תיאלנד תיאלנד...

שיבוא לבקר אם כבר הוא פה באזור

אשרת

New member
חחחחחחח, נראה לך? ../images/Emo6.gif

האמת היא שזה די מעניין אם החוקים הקומניסטים של סין חלים גם על "עובדים זרים" כגון אנדרי...

למעלה