שאלה חשובה!!!!!!

ofirshai

New member
שאלה חשובה!!!!!!

קוראים לי אופיר, ואני התחלתי לשמוע אלאניס לפני שנה, וגם אז זה היה העיקר שירים שלה ששידרו בגלגל"צ. היום אני קצת יותר מבין ואוהב הרבה יותר אוהב ומעריך כל שיר ושיר שלה (אני מת על השירים Fear Of Bliss, Forgiven,Baba, You Oughta Know אבל אני אוהב בכלליות את הרוב) ויש לי שאלה: לפני כמה חודשים הורדתי מאימיול (רק להבנה: אם יש לי כסף אז אני קונה אלבומים) אלבום של אלאניס מוריסט בשם Live In Salt Lake City(זה היה בתוך קטגוריה של הורדת 9 אלבומים שלה בבת אחת מNow Is The Time ועד SSC ) שכולל את השירים הבאים: 1. Intro (לפי דעתי זה פתיחה לAll I Really Want) 2. All I Really Want 3. Right Throgh You 4.Narcissus 5. You Learn 6. A Man (זה גם אחד מהשירים שאני מת עליו) 7. 21 Things I Want In A Lover 8. You Oughta Know 9. So Unsexy 10. Head Over Feet 11. Hands Clean 12. Ironic 13. Precious Illusions 14. Thank You לפי דעתי זה מתקופה URS, ושחיפשתי באמזון לא היה שם אלבום כזה. ראיתי את תמונת העטיפה שלו, זה פרפר ברקע סגול (לא FOS) שיש עליו כאלה מן כוכבים כמו בעטיפה של URS שיש מעל האות A בAlanis . סתם מעניין אותי האם זה אלבום שידוע עליו או סתם פיברוק של תוכנת ההורדהץ

Jagged chaos

New member
זה בוטלג ../images/Emo13.gif

בוטלג זה דיסק הופעה לא רישמי וחוקי, לכן לא תראה אותו באמאזון או משהו... הבוטלג לפי הליסט של ההופעה מ-2002 מצאתי אותו אגב באמצע: http://www.4alanis.com/bootlegs2002.php יש אתרים עם המון הופעות מכל התקופות, אם בא לך שלח מסר....

Rוית

New member
אגב בוטלג

זוכרים שסיפרתי לכם שמזמן קניתי את בוטלג שלא הכרתי בשם makes the point? אז סתם שתדעו שהוא פשוט מדהים! יש שם ביצועים שפעם ראשונה שמעתי! בהזדמנות ארשום הודעה בהרחבה בנושא

ofirshai

New member
תודה!!!!!+עוד משהו

מישהו רוצה להתכתב איתי באימייל לגבי אלאניס ועוד כמה נושאים אחרים?

o0Invisible0o

New member
כל הבנים אוהבים את a man

וכל הבנות לא.
באמת!! אני כל הזמן רואה את זה קורה מחדש.. ממש הזוי.
לא?

Rוית

New member
הזדהות אישית אולי? ../images/Emo6.gif

מעניין, יש בזה משהו באמת..

o0Invisible0o

New member
אבל זה מוזר..

כי בחורה כתבה את זה.
רציני, כאילו היא עד כדי כך הגיעה להבנה של הצד שלהם שהיא מסוגלת לכתוב שיר שאף אחת מאיתנו לא מבינה..אבל הם כולם אוהבים?
זו לגמרי פריצת דרך!
זה כאילו היא הכי מבינה בחורים..
לא משנה כמה אנחנו ננסה..לא נבין כמוה!
בעיני גברים הם תעלומה.
אה, לרוב. לפעמים אני אומרת, גאד הם כ"כ הרבה יותר ברורים, ישירים ולעניין..ותודה לאל על זה אבל לפעמים הם קיר.:| ואני אשתוק עכשיו ואברח רחוק.

AlanisJunkie

New member
זה הכי נכון, מה שאמרת..:)

שבחורה כתבה את זה על גברים, ובמקום ליצור הזדהות עם נשים היא יוצרת הזדהות עם גברים, ודווקא נשים לא מבינות מה היא רוצה בדיוק בשיר הזה. וזה כנראה פלוס מסויים אצל אלאניס, חלק מאותן פלוסים שגרמו לה להיות מי שהיא עם הייחוד שלה והיכולת שלה לנתח מצבים ולהביא אותם לידי שיר. :)

למעלה